Artikel top billede

Efter 17 år i spidsen for Dansk IT er alle veje nu åbne for Tony Franke.

Kendt direktør færdig som chef i Dansk IT

Interview: Gennem 17 år har Tony Franke været direktør i it-interesseforeningen Dansk IT. Nu skal han finde en ny vej, som han endnu ikke kender retningen af.

På sin 31. fødselsdag fik Tony Franke stillingen som direktør i Dansk IT, og det er efterfølgende blevet til næsten to årtier i spidsen for interesseorganisationen.

Men nu er det slut.

Bestyrelsen for Dansk IT har nemlig besluttet, at Dansk IT's kommende strategi bedst kan gennemføres med en ny direktør i spidsen.

Det meddeler Dansk IT i en kortfattet pressemeddelelse.

Foreløbig bliver Tony Franke siddende som direktør, indtil en afløser er fundet, men herefter udløber hans planer.

Tony Franke, ved du, hvad du skal lave efter Dansk IT?

"Nej. I mere end 17 år har jeg tænkt Dansk IT fra morgen til aften. Så nu skal jeg ud og finde en ny vej. Men jeg har beskæftiget mig med organisationsarbejde i snart 25 år, så det vil da være en oplagt mulighed at fortsætte af dette spor," fortæller han, og fortsætter:

"Men en titel er ikke det afgørende for mig. Det er vigtigt, at der er spændende opgaver og spændende mennesker at løse dem sammen med."

Tony Franke er både uddannet som shipping-mand i AP Møller, cand.jur. og har ligeledes taget en HD.

Du har været direktør i foreningen i rigtig mange år. Det må være svært at sige farvel?

"Dansk IT har naturligvis en stor plads i mit hjerte, og jeg har brugt meget krudt og mange kræfter på den. Men Dansk IT skal nok komme videre. De elementer, der er bragt på plads, er så positive, at alt bliver godt."

Tony Franke fortsætter som direktør, indtil en afløser er fundet.

Læs hvorfor Dansk IT ikke vil have Tony Franke som direktør længere her: Formand for Dansk IT: Derfor vil vi have en ny direktør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.