Artikel top billede

Efter 17 år i spidsen for Dansk IT er alle veje nu åbne for Tony Franke.

Kendt direktør færdig som chef i Dansk IT

Interview: Gennem 17 år har Tony Franke været direktør i it-interesseforeningen Dansk IT. Nu skal han finde en ny vej, som han endnu ikke kender retningen af.

På sin 31. fødselsdag fik Tony Franke stillingen som direktør i Dansk IT, og det er efterfølgende blevet til næsten to årtier i spidsen for interesseorganisationen.

Men nu er det slut.

Bestyrelsen for Dansk IT har nemlig besluttet, at Dansk IT's kommende strategi bedst kan gennemføres med en ny direktør i spidsen.

Det meddeler Dansk IT i en kortfattet pressemeddelelse.

Foreløbig bliver Tony Franke siddende som direktør, indtil en afløser er fundet, men herefter udløber hans planer.

Tony Franke, ved du, hvad du skal lave efter Dansk IT?

"Nej. I mere end 17 år har jeg tænkt Dansk IT fra morgen til aften. Så nu skal jeg ud og finde en ny vej. Men jeg har beskæftiget mig med organisationsarbejde i snart 25 år, så det vil da være en oplagt mulighed at fortsætte af dette spor," fortæller han, og fortsætter:

"Men en titel er ikke det afgørende for mig. Det er vigtigt, at der er spændende opgaver og spændende mennesker at løse dem sammen med."

Tony Franke er både uddannet som shipping-mand i AP Møller, cand.jur. og har ligeledes taget en HD.

Du har været direktør i foreningen i rigtig mange år. Det må være svært at sige farvel?

"Dansk IT har naturligvis en stor plads i mit hjerte, og jeg har brugt meget krudt og mange kræfter på den. Men Dansk IT skal nok komme videre. De elementer, der er bragt på plads, er så positive, at alt bliver godt."

Tony Franke fortsætter som direktør, indtil en afløser er fundet.

Læs hvorfor Dansk IT ikke vil have Tony Franke som direktør længere her: Formand for Dansk IT: Derfor vil vi have en ny direktør.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere