Artikel top billede

Kritisk rettelse skal redde dine computer

Software-giganterne Adobe og Microsoft er begge på vej med sikkerhedsopdateringer, der skal lukke kritiske huller i selskabernes populære software-produkter.

Softwarefirmaet Adobe varsler, at i morgen tirsdag den 14. maj vil selskabet udsende en kritisk sikkerhedsopdatering til Adobe Reader og Acrobat.

Ifølge sikkerhedsfirmaet CSIS Security Group lapper opdateringen flere huller, som ellers potentielt kunne bruges til at afvikle kode - med eller uden brugerinteraktion.

Opdateringen fra Adobe er rettet mod mange forskellige versioner af Reader- og Acrobat-programmerne, og den henvender sig også til brugere på forskellige platforme.

Er du med på listen?

CSIS Security Group har opgjort en liste af de program-versioner og platforme, som opdateringen henvender sig til.

Listen ser således ud:

Adobe Reader XI (11.0.02) og tidligere 11.x versioner til Windows og Macintosh

Adobe Reader X (10.1.6) og tidligere 10.x versioner til Windows og Macintosh

Adobe Reader 9.5.4 og tidligere 9.x versioner til Windows, Macintosh og Linux

Adobe Acrobat XI (11.0.02) og tidligere 11.x versioner til Windows og Macintosh

Adobe Acrobat X (10.1.6) og tidligere 10.x versioner til Windows og Macintosh

Adobe Acrobat 9.5.4 og tidligere 9.x versioner til Windows og Macintosh

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsopdateringerne på Adobes hjemmeside.

Også Microsoft på vej med lapper

Opdateringen fra Adobe kommer på den såkaldte Patch-Tuesday, som er anden tirsdag i måneden, hvor softwaregiganten traditionen tro også er på gaden med sikkerhedsopdateringerne.

CSIS Security Group meddeler, at Microsoft i morgen vil introducere 10 unikke opdateringspakker, hvoraf den ene er til et yderst kritisk hul i Internet Explorer 8.

I sidste uge kom der en midlertidig rettelse til den ottende version af Internet Explorer, som omkring hver tiende dansker bruger til at komme på nettet med, men det anbefales, at alle IE8-brugere henter morgendagens Microsoft-sikkerhedsopdatering.

På Microsofts sikkerhedsside kan du læse, hvad du ellers kan forvente dig af morgendagens sikkerhedsopdatering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.