Artikel top billede

Sådan modtager Apple kritik af ringe iPhone-opkald

Apples iPhone 4S klarer sig markant dårligere end konkurrenterne i test om mobildækning i det danske landskab. Læs, hvordan kritikken modtages af Apple.

Apple har længe været kendt for sin lukkede mediestrategi, især når det kommer til kritik.

Men på det seneste har producenten været ude med en række undskyldninger - godt nok efter et vist pres - der antyder, at en mere åben stil er under opsejling efter stifteren Steve Jobs' død.

Det gælder dog ikke, når det kommer til Erhvervsstyrelsens undersøgelse om mobildækning i det danske landskab.

Efter at have besøgt 417 steder med fire udvalgte telefoner, herunder en iPhone 4S, kunne Erhvervsstyrelsen i sidste uge konkludere, at iPhone 4S havde markant sværere ved at foretage vellykkede opkald end de tre andre testede telefoner, en Samsung Galaxy S111, Nokia C2-01, Nokia 1800.

I undersøgelsen, hvor hver telefon har foretaget 1668 opkald, lød resultatet således:

"Opgørelsen viser, at iPhone 4S i denne undersøgelse fejlede oftere end de andre telefoner, der var med i testen. De andre tre telefoner har et forholdsvis ens fejlniveau," står der i rapporten, der fortsætter:

"iPhone 4S havde et fejlniveau på cirka 10 procent mod et gennemsnit for de tre andre telefoner på cirka fire procent."

En af konklusionerne er altså, at valget af mobiltelefon spiller en afgørende rolle for oplevelsen af mobildækningen, og her er Apple-brugere ikke heldigt stillet.

Computerworld har derfor kontaktet Apple for at få en kommentar til det nedslående resultat for Apple, der gennem tiderne har skovlet penge ind på sine produkter.

Men trods en afsendt mail og gentagne telefonopkald til Apples nordiske pressechef Petter Ahrnstedt er der komplet radiotavshed fra den amerikanske producent. 

Om det skyldes, at pressechefens kontakt til omverdenen går igennem en iPhone, er selvfølgelig ikke til at vide.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital