Artikel top billede

Sådan modtager Apple kritik af ringe iPhone-opkald

Apples iPhone 4S klarer sig markant dårligere end konkurrenterne i test om mobildækning i det danske landskab. Læs, hvordan kritikken modtages af Apple.

Apple har længe været kendt for sin lukkede mediestrategi, især når det kommer til kritik.

Men på det seneste har producenten været ude med en række undskyldninger - godt nok efter et vist pres - der antyder, at en mere åben stil er under opsejling efter stifteren Steve Jobs' død.

Det gælder dog ikke, når det kommer til Erhvervsstyrelsens undersøgelse om mobildækning i det danske landskab.

Efter at have besøgt 417 steder med fire udvalgte telefoner, herunder en iPhone 4S, kunne Erhvervsstyrelsen i sidste uge konkludere, at iPhone 4S havde markant sværere ved at foretage vellykkede opkald end de tre andre testede telefoner, en Samsung Galaxy S111, Nokia C2-01, Nokia 1800.

I undersøgelsen, hvor hver telefon har foretaget 1668 opkald, lød resultatet således:

"Opgørelsen viser, at iPhone 4S i denne undersøgelse fejlede oftere end de andre telefoner, der var med i testen. De andre tre telefoner har et forholdsvis ens fejlniveau," står der i rapporten, der fortsætter:

"iPhone 4S havde et fejlniveau på cirka 10 procent mod et gennemsnit for de tre andre telefoner på cirka fire procent."

En af konklusionerne er altså, at valget af mobiltelefon spiller en afgørende rolle for oplevelsen af mobildækningen, og her er Apple-brugere ikke heldigt stillet.

Computerworld har derfor kontaktet Apple for at få en kommentar til det nedslående resultat for Apple, der gennem tiderne har skovlet penge ind på sine produkter.

Men trods en afsendt mail og gentagne telefonopkald til Apples nordiske pressechef Petter Ahrnstedt er der komplet radiotavshed fra den amerikanske producent. 

Om det skyldes, at pressechefens kontakt til omverdenen går igennem en iPhone, er selvfølgelig ikke til at vide.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere