Artikel top billede

Mere populær: Android-apps buldrer snart forbi Apple

Så mange apps bliver der downloadet i App Store og Google Play.

Salget af Android-telefoner går forrygende, og antallet af downloadede Android-apps stryger så hurtigt i vejret, at Android vil have overhalet Apple på download-siden inden årets udgang.

Sådan lyder konklusionen i en analyse, som den britiske avis Telegraph har udarbejdet.

Analysen bygger på offentligt kendte download-tal fra Apples App Store og Google Play.

Det fremgår, at Android haler hastigt ind på Apple. Begge økosystemer har i de seneste måneder haft pæn vækst på download-siden, men ingen kan for tiden følge med Android.

Man kan for tiden vælge mellem godt 732.000 apps til Android i Google Play, mens App Store for tiden rummer mere end 850.000 forskellige apps, som brugerne kan downloade.

App Store rundede 50 milliarder downloadede apps i sidste måned, men Android er tæt på.

Google meddelte nemlig for nylig, at antallet af downloadede Android-apps allerede har rundet 48 milliarder styks.

Holder de to økosystemer fast i de nuværende vækstrater, vil Android overhale Apple på antal downloade apps i løbet af de kommende måneder.

Med til billedet hører, at iOS-brugerne hver især forbruger flere apps end den gennemsnitlige Android-bruger, ligesom Telegraph understreger, at det er uklart, hvilket økosystem der er mest profitabelt.

Læs også:

Computerworld-læserne: Denne smartphone vil vi købe næste gang

iPhone-brugernes store tilfredshed falder

Sådan gør Google det cool at være app-udvikler

Her er Googles nyeste værktøj og legetøj

Android banker iPad af banen: Nu klart størst i verden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.