Bella Center fyrer halvdelen af it-afdelingen

Københavns konferencemekka har halveret antallet af medarbejdere i it-afdelingen. Men det handler ikke om at spare penge, lyder forklaringen.

Bella Center i København tager kærlig hånd om nogle af de største konferencer og messer i hovedstadsområdet.

Det kræver naturligvis en pæn portion it, men nu ændres fundamentet for, hvordan håndteringen af hardware og software skal foretages.

I praksis betyder det over en halvering af personalet i it-afdelingen.

"Indtil videre har vi reduceret it-afdelingen med fire mand ud af syv," fortæller økonomidirektør Allan Holtzer til Computerworld.

Mere it med færre faste
Bella Centret her mere end 100 servere i drift, så der er masser af it-opgaver, der skal passes, men opgaverne skal nu løses på en anden måde end tidligere.

Reduceringen betyder således ikke mindre it - nærmere tværtimod.

"Vores it kræver en bred viden, der skal rummes af flere personer, end det har været tilfældet tidligere. Der vil således stadig være en intern it-afdeling, men den skal drives af eksterne kræfter og via outsourcing, der også kan tilføje nye kompetencer," fortæller Allan Holtzer.

"Den nye strategi er ikke alene taget ud fra betragtningen om besparelser. Vi afholder arrangementer på skæve tidspunkter, i weekender og lignende. Det betyder, at det er svært at bemande afdelingen 24/7. Det bliver langt lettere med indførelsen af eksterne virksomheder, der kan bruges, når der er behov for det," forklarer han.

Læs også:

Trods fyringer: Store lønstigninger til Telenor-toppen

Online-firma fyrer 120 mand i Danmark

CSC Danmark fyrer igen: 200 stillinger nedlægges i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.