Artikel top billede

Bella Center fyrer halvdelen af it-afdelingen

Københavns konferencemekka har halveret antallet af medarbejdere i it-afdelingen. Men det handler ikke om at spare penge, lyder forklaringen.

Bella Center i København tager kærlig hånd om nogle af de største konferencer og messer i hovedstadsområdet.

Det kræver naturligvis en pæn portion it, men nu ændres fundamentet for, hvordan håndteringen af hardware og software skal foretages.

I praksis betyder det over en halvering af personalet i it-afdelingen.

"Indtil videre har vi reduceret it-afdelingen med fire mand ud af syv," fortæller økonomidirektør Allan Holtzer til Computerworld.

Mere it med færre faste

Bella Centret her mere end 100 servere i drift, så der er masser af it-opgaver, der skal passes, men opgaverne skal nu løses på en anden måde end tidligere.

Reduceringen betyder således ikke mindre it - nærmere tværtimod.

"Vores it kræver en bred viden, der skal rummes af flere personer, end det har været tilfældet tidligere. Der vil således stadig være en intern it-afdeling, men den skal drives af eksterne kræfter og via outsourcing, der også kan tilføje nye kompetencer," fortæller Allan Holtzer.

"Den nye strategi er ikke alene taget ud fra betragtningen om besparelser. Vi afholder arrangementer på skæve tidspunkter, i weekender og lignende. Det betyder, at det er svært at bemande afdelingen 24/7. Det bliver langt lettere med indførelsen af eksterne virksomheder, der kan bruges, når der er behov for det," forklarer han.

Læs også:

Trods fyringer: Store lønstigninger til Telenor-toppen

Online-firma fyrer 120 mand i Danmark

CSC Danmark fyrer igen: 200 stillinger nedlægges i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere