Artikel top billede

Fåmælt Mogens Nørgaard: Sådan fyrede de mig

Den karismatiske spydspids i it-firmaet Miracle er blevet fyret, men han har ikke fået en begrundelse. Hør hans forklaring her.

"De har fyret mig."

Sådan lyder kommentaren fra Mogens Nørgaard, der netop er blevet fritstillet fra sit job som direktør i it-firmaet Miracle, som har 170 fastansatte medarbejdere.

"Bestyrelsen mente ikke, at jeg deltog nok i arbejdet."

Du kan læse mere om hans fyring her: Kendt dansk it-ikon fyret: Stopper omgående som direktør for Miracle.

Hvad skete der?

"De bankede på min dør klokken 11 og havde et stykke papir med, hvor der stod, at det var slut."

Hvad var begrundelsen?

"Det spurgte jeg også om. Men det ville de ikke komme ind på."

Så du har ikke fået en begrundelse for fyringen?

"Nej."

Men du har jo været med til at stifte virksomheden. Kan de godt bare fyre dig?

"Det undrede jeg mig også over og spurgte naturligvis ind til det forhold. Jeg fik forklaret, at bestyrelsen har diskuteret min afskedigelse i den seneste uge," fortæller Mogens Nørgaard.

"Jeg spurgte, om det overhovedet er lovligt at diskutere det uden om mig, eftersom jeg er både bestyrelsesmedlem og medejer. Svaret var: Hvordan skulle vi ellers diskutere dig?"

Vil du gøre noget ved det?

"Nej, Miracle er et overstået kapitel."

Hvad skal du nu?

"Det ved jeg faktisk ikke," lyder det fra Mogens Nørgaard.

Læs bestyrelsens forklaring på Mogens Nørgaards fyring her: Kendt dansk it-ikon fyret: Stopper omgående som direktør for Miracle.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.