Artikel top billede

ComOFF: Sådan sletter du mit 'fucking' antivirusprogram

John McAfee er ikke længere ejer af antivirusprogrammet, der bærer hans efternavn. Derfor er han er træt af at få sure mails fra utilfredse brugere og viser nu en utraditionel måde til at fjerne softwaren.

Helt tilbage i 1990'erne solgte John McAfee sit antivirusprogram, og han har ikke haft noget med det at gøre siden. 

Sikkerhedsproduktet er dog stadig på hylderne og er også pre-installeret på adskillige nye computere, og derfor tror mange stadig fejlagtigt, at John McAfee ejer programmet.

Ifølge en video på YouTube er John McAfee dog rigtig træt af det, for han bombarderes med mail fra folk, som er utilfredse med softwaren.

Derfor vil han nu hjælpe og forklarer, hvordan man meget, meget effektivt fjerner McAfee antivirus fra sin pc.

Det er hovedbudskabet i den stærkt bizarre video, hvor John McAfee optræder sammen med en flok halvnøgne kvinder, en stor mængde håndvåben og 'badesalt', der bruges som narko.

Samtidig bruger han en lang række af de mindre pæne gloser fra det engelske sprog, når han læser op af mail fra brugere af antivirusprogrammet.

Gennem årene har John McAfee opnået ry som noget af en excentriker, og det er det, som videoen (over)spiller på.

Det seneste år er han dog også blevet kendt for at være mistænkt i en drabssag i Belize, hvorfra han flygtede.

Her er den mærkværdige video, der viser metoden til at fjerne antivirusprogrammet McAfee. Det er formentlig ikke nogen metode, som særlig mange it-kyndige vil bifalde:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere