Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

ComOFF: Sådan sletter du mit 'fucking' antivirusprogram

John McAfee er ikke længere ejer af antivirusprogrammet, der bærer hans efternavn. Derfor er han er træt af at få sure mails fra utilfredse brugere og viser nu en utraditionel måde til at fjerne softwaren.

Helt tilbage i 1990'erne solgte John McAfee sit antivirusprogram, og han har ikke haft noget med det at gøre siden. 

Sikkerhedsproduktet er dog stadig på hylderne og er også pre-installeret på adskillige nye computere, og derfor tror mange stadig fejlagtigt, at John McAfee ejer programmet.

Ifølge en video på YouTube er John McAfee dog rigtig træt af det, for han bombarderes med mail fra folk, som er utilfredse med softwaren.

Derfor vil han nu hjælpe og forklarer, hvordan man meget, meget effektivt fjerner McAfee antivirus fra sin pc.

Det er hovedbudskabet i den stærkt bizarre video, hvor John McAfee optræder sammen med en flok halvnøgne kvinder, en stor mængde håndvåben og 'badesalt', der bruges som narko.

Samtidig bruger han en lang række af de mindre pæne gloser fra det engelske sprog, når han læser op af mail fra brugere af antivirusprogrammet.

Gennem årene har John McAfee opnået ry som noget af en excentriker, og det er det, som videoen (over)spiller på.

Det seneste år er han dog også blevet kendt for at være mistænkt i en drabssag i Belize, hvorfra han flygtede.

Her er den mærkværdige video, der viser metoden til at fjerne antivirusprogrammet McAfee. Det er formentlig ikke nogen metode, som særlig mange it-kyndige vil bifalde:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital