Artikel top billede

Microsoft TecNet Subscribtions service er en populær tjeneste blandt it-professionelle. Nu lukker den snart og sidste frist for at skaffe sig det sidste årsabonnement nærmer sig.

Sidste chance: Populær Microsoft-tjeneste lukker meget snart

Du skal være hurtig og måske heldig, hvis du vil beholde din billige adgang til ubegrænsede testversioner af software fra Microsoft et år endnu.

Der er ikke meget i denne verden, som er gratis, men Microsofts TecNet Subscribtions service var måske så tæt på, som professionelle it-folk og Microsoft-entusiaster kunne komme.

Nu er det snart slut.

TecNet Subscribtions service gav adgang til at hente de fleste af Microsofts softwareprodukter i testversioner for 199 dollars om året, og for 599 dollars kunne man købe et Pro-abonnement, som gav adgang til endnu mere software - noget af det også på dvd.

Men i februar erklærede Microsoft, at TecNet Subscribtions skulle pensioneres.

Det kan du læse mere om her

Tjenesten bliver erstattet af gratis tjenester. Det drejer sig blandt andet om TechNet Evaluation Center, hvor man kan hente software til test i 90-180 dage.

TechNet-fora vil stadig eksistere, og Microsoft Virtual Academy vil levere tekniske viden.

Sidste chance

Du kan dog stadig nå at oprette dig som ny abonnent og købe et års abonnement på den gamle tjeneste.

Det skal bare ske inden 31. august i år. Hvis du har et eksisterende abonnement, er du heldig, hvis det udløber 30. september eller før, for så kan du forny det, så det virker et år til. Hvis det udløber efter 30. september, er der desværre ikke noget at gøre.

Er du mere interesseret i tid end penge, er her 21 stærke tips, der kan spare dig oveaner af tid, når du sidder foran skærmen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?