Artikel top billede

Microsoft TecNet Subscribtions service er en populær tjeneste blandt it-professionelle. Nu lukker den snart og sidste frist for at skaffe sig det sidste årsabonnement nærmer sig.

Sidste chance: Populær Microsoft-tjeneste lukker meget snart

Du skal være hurtig og måske heldig, hvis du vil beholde din billige adgang til ubegrænsede testversioner af software fra Microsoft et år endnu.

Der er ikke meget i denne verden, som er gratis, men Microsofts TecNet Subscribtions service var måske så tæt på, som professionelle it-folk og Microsoft-entusiaster kunne komme.

Nu er det snart slut.

TecNet Subscribtions service gav adgang til at hente de fleste af Microsofts softwareprodukter i testversioner for 199 dollars om året, og for 599 dollars kunne man købe et Pro-abonnement, som gav adgang til endnu mere software - noget af det også på dvd.

Men i februar erklærede Microsoft, at TecNet Subscribtions skulle pensioneres.

Det kan du læse mere om her

Tjenesten bliver erstattet af gratis tjenester. Det drejer sig blandt andet om TechNet Evaluation Center, hvor man kan hente software til test i 90-180 dage.

TechNet-fora vil stadig eksistere, og Microsoft Virtual Academy vil levere tekniske viden.

Sidste chance

Du kan dog stadig nå at oprette dig som ny abonnent og købe et års abonnement på den gamle tjeneste.

Det skal bare ske inden 31. august i år. Hvis du har et eksisterende abonnement, er du heldig, hvis det udløber 30. september eller før, for så kan du forny det, så det virker et år til. Hvis det udløber efter 30. september, er der desværre ikke noget at gøre.

Er du mere interesseret i tid end penge, er her 21 stærke tips, der kan spare dig oveaner af tid, når du sidder foran skærmen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få overblik over forhindringer på den digitale rejse og kom hurtigt videre
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.