Artikel top billede

Skøre amerikanere: Mobilen kommer med under lagnerne

Amerikanerne kan ikke lade deres elskede mobiltelefon være - selv på de mest absurde tidspunkter og steder tager de smartphonen frem. Læs her, hvor grelt det står til.

Mobilforbruget er gået helt grassat på den anden side af Atlanten. Amerikanerne er så knyttede til deres smartphone, at selv ikke en tur i lagnerne afholder dem fra at bruge mobiltelefonen.

Således peger en ny mobil-forbrugerundersøgelse på, at én ud af ti amerikanere har hevet deres smartphone frem, mens de havde sex.

Mens det kun er nogle af de voksne amerikanere, der kan finde på lige at tjekke morgendagens vejrudsigt under et samleje, så er andelen endnu højere blandt de unge.

Således erkender en ud af fem af de 18-34 årige amerikanere at have brugt deres mobiltelefon, mens de havde sex.   

Forbrugerundersøgelsen, der afdækker amerikanernes mobilvaner, er udarbejdet af Jumio, der har indsamlet svar fra over 2.000 personer.

Bruseren, biografen og i kirken

Og mens godt 10 procent af de adspurgte altså kunne finde på at finde mobilen frem under lidt lagengymnastik, svarede 12 procent, at de faktisk også kunne finde på det, mens de stod under bruseren.

Biografen toppede med 35 procent, mens omkring 20 procent heller ikke kunne holde sig fra den, mens de sad i en kirke eller andet religiøst sted.

Over halvdelen af amerikaneren erkendte endvidere, at de da også brugte den, når de kørte bil, hvilket altså også er ulovligt i mange stater i USA.

Godt eller skidt for parforholdet?

Der kan være en sammenhæng mellem, at 12 procent af amerikanerne føler, at smartphonen kommer i vejen i deres parforhold, når næsten samme procentandel også bruger den, når de har sex. 

Dog er det selvfølgelig en mulighed, at folk blot bruger mobilen under samlejet, fordi de har en velegnet app installeret, hvorfor det faktisk er en mulighed, at smartphonen har sørget for et bedre sexliv i USA.

Men de spørgsmål giver undersøgelsen ikke nærmere svar på, og en 'Sådan får du bedre sex med apps' mangler også stadig at blive skrevet - til gengæld er her fem gode bud på den perfekt vejrapp.

Til interesserede giver undersøgelsen desværre heller ikke nogen svar på, hvordan det succesfuldt kan lade sig gøre at anvende sin smartphone, mens man har sex eller står under bruseren - men det kan jo være, der er nogle, der har gode råd eller tips? 

Læs også: 
Så meget tid bruger du i gennemsnit dagligt på din smartphone

Her er verdens bedste smartphone, mobil og tablet-pc

Google-chef: Glem sex-snakken - oplys dine børn om privacy
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få overblik over forhindringer på den digitale rejse og kom hurtigt videre
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.