Artikel top billede

Er dansk bredbåndsjoke over stregen?

Et dansk fiberselskab lavede sjov med fiberbredbånd og fartkontrol. Men var joken over stregen?

Sjov eller ikke sjov?

Energiselskabet SE sender reklamer ud for hurtige fiberforbindelser på en kuvert, hvor der står fartkontrol på forsiden.

Det falder, ifølge DR, flere borgere for brystet og Poul Ravn fra Haderselv kalder det en "dårlig spøg", som gjorde han "irriteret".

Hvordan ville du reagere, hvis du fik brevet? Og synes du det er en sjov idé?

I Computerworlds debatforum har Klaus Andersen givet sin mening til kende.

Sure gamle mænd

"Det er en genial god reklame og godt fundet på. At der er nogle gamle sure mørke mænd har en anden holdning fortæller mere om dem end om dette fremstød," skriver han.

Andre i debatten er uenige. Johnny Rose Larsen skriver:

"Jeg ville nok også blive lidt knotten. Men der er jo ingen grænser for opfindsomheden. Kan være en overtrædelse af markedsføringslovens § 4. "En reklame skal fremstå således, at den klart vil blive opfattet som en reklame uanset dens form og uanset, i hvilket medium den bringes"."

Målet nået?

Hvor går grænsen? Er det ok, at nogle personer føler sig stødt, så længe de salgsmæssige mål med kampagnen indfries?

Det spørgsmål tager Computerworld-debattør Benni Bennetsen op. Han mener hverken "ups" eller "for hurtig på aftrækkeren" kan kobles på sagen.

"De har jo netop opnået, præcis hvad hensigten var?," lyder hans spørgsmål til sagen.

Marketingschef Carsten Wieberg fra SE beklager, ifølge DR, at nogle kunder er blevet forarget over kampagnen.

Men han oplyser også at reklamen har fået positive reaktioner, og at den "salgmæssigt virker efter hensigten".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.