Artikel top billede

Ups: Bredbåndsjoke udløser klager til dansk firma

Et dansk fiberselskab var lidt for hurtig på aftrækkeren i markedsføringen og får nu klager over falske fartbøder.

Fartkontrol.

Sådan lyder skriften på kurverten, som energiselskabet SE har sendt ud til potentielle bredbåndskunder.

Tilbuddet går på hurtige fiberforbindelser, men markedsføringens metoden er faldt flere kunder for brystet, oplyser DR.

"Jeg kom hjem og åbnede min postkasse og fandt et brev, hvor der stod fartkontrol med store sorte bogstaver," siger Poul Ravn fra Haderslev til DR.

Han kalder brevet fra SE for en "dårlig spøg", som gjorde ham "temmelig irriteret".

Bare for sjov

Reklamen, der altså er forklædt som en fartbøde, var egentlig ment som et humoristisk spil på ord, oplyser marketingschef Carsten Wieberg fra SE til DR.

"Tanken med den er selvfølgelig at den skal få et smil frem på læben når man åbner den og tænker, pyha, det var ikke en fartkontrol jeg var blevet taget i," udtaler marketingsmanden.

Iøvrigt oplyser SE, at reklamefremstødet salgsmæssigt virker efter hensigten.

Her er et billede af kuverten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.