Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Nokia sammenligner iPhone-kunder med zombier i en ny reklame-film. Skærmdump fra Youtube.

Nokia håner Apple og iPhone-kunder i nye reklamer

Nye reklamefilm fra Nokia parodierer og håner både Apples iPhone og æbleselskabets kunder. Se videoerne her.

Den finske mobilproducent Nokia har smidt de pæne manerer bag sig i markedsføringen af sin nyeste mobil-storsatsning, Lumia 925. 

Således går finnerne direkte i flæsket på Apples iPhone og ikke mindst kvaliteten af Apple-telefonens kamera i nye reklamefilm for Lumia 925.

Den seneste Nokia-film er oven i købet en parodi på en tidligere iPhone-reklame, som mod slutningen hævder, at ingen andre kameraer tager flere billeder på daglig basis end det, der sidder i en iPhone.

Det svarer Nokia på i sin parodi på Apple-reklamen på følgende måde:

"Til dagligt bliver der taget flere billeder med en iPhone end nogen anden telefon. Men hos Nokia tror vi på kvalitet og ikke bare kvantitet," lyder det, mens genkendelige motiver fra iPhone-filmen ruller over skærmen.


Nokias parodi på en tidligere udsendt iPhone-reklame.

iPhone-brugere som zombier

I løbet af filmen sammenligner den finske mobilfabrikant billedkvaliteten på Lumia 925- og iPhone 5-kameraerne, som har henholdsvis 8,7 megapixel- og 8 megapixel-kameraer, samtidig med at Nokia-telefonen i tilgift har en højere skærmopløsning (332 ppi mod 326 ppi) og benytter Carl Zeiss-objektiv.

Benchmarken mellem de to smartphones i Nokia-reklamefilmen falder da heller ikke heldigt ud for iPhonens vedkommende, når man på den ene side af skærmen kan se et krystalklart Nokia-billede, mens den anden halvdel er et mørkt.

Her er de to mobilkameraer i direkte duel. Læg mærke til himlen på de to billeder, som åbenbart er mindre overskyet, når man tager billeder med en Nokia-telefon.

Tidligere på sommeren lancerede Nokia en anden reklamefilm, hvor iPhone-brugere bliver sammenlignet med zombier, og den kan du se her

Blev taget i fusk

Tidligere har Nokia ved lanceringen af forgængeren Lumia 920 brystet sig med, at selskabet havde det bedste kamera, når billederne blev taget på farten med den såkaldte PureView-funktion.

Den pointe viste sig at være det rene fusk, hvilket du kan læse mere om her

Lige nu er det ganske givet også Apple, der kan grine højest på vej ned i banken.

For æbleselskabet har ifølge Computerworlds svenske søsterblad solgt 31,2 millioner iPhones i sidste kvartal, mens Nokia til sammenligning i det seneste halvandet år har langet 27,3 millioner Lumia-telefoner med Microsofts Windows Phone-styresystem over disken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere