Artikel top billede

Nokia sammenligner iPhone-kunder med zombier i en ny reklame-film. Skærmdump fra Youtube.

Nokia håner Apple og iPhone-kunder i nye reklamer

Nye reklamefilm fra Nokia parodierer og håner både Apples iPhone og æbleselskabets kunder. Se videoerne her.

Den finske mobilproducent Nokia har smidt de pæne manerer bag sig i markedsføringen af sin nyeste mobil-storsatsning, Lumia 925. 

Således går finnerne direkte i flæsket på Apples iPhone og ikke mindst kvaliteten af Apple-telefonens kamera i nye reklamefilm for Lumia 925.

Den seneste Nokia-film er oven i købet en parodi på en tidligere iPhone-reklame, som mod slutningen hævder, at ingen andre kameraer tager flere billeder på daglig basis end det, der sidder i en iPhone.

Det svarer Nokia på i sin parodi på Apple-reklamen på følgende måde:

"Til dagligt bliver der taget flere billeder med en iPhone end nogen anden telefon. Men hos Nokia tror vi på kvalitet og ikke bare kvantitet," lyder det, mens genkendelige motiver fra iPhone-filmen ruller over skærmen.


Nokias parodi på en tidligere udsendt iPhone-reklame.

iPhone-brugere som zombier

I løbet af filmen sammenligner den finske mobilfabrikant billedkvaliteten på Lumia 925- og iPhone 5-kameraerne, som har henholdsvis 8,7 megapixel- og 8 megapixel-kameraer, samtidig med at Nokia-telefonen i tilgift har en højere skærmopløsning (332 ppi mod 326 ppi) og benytter Carl Zeiss-objektiv.

Benchmarken mellem de to smartphones i Nokia-reklamefilmen falder da heller ikke heldigt ud for iPhonens vedkommende, når man på den ene side af skærmen kan se et krystalklart Nokia-billede, mens den anden halvdel er et mørkt.

Her er de to mobilkameraer i direkte duel. Læg mærke til himlen på de to billeder, som åbenbart er mindre overskyet, når man tager billeder med en Nokia-telefon.

Tidligere på sommeren lancerede Nokia en anden reklamefilm, hvor iPhone-brugere bliver sammenlignet med zombier, og den kan du se her

Blev taget i fusk

Tidligere har Nokia ved lanceringen af forgængeren Lumia 920 brystet sig med, at selskabet havde det bedste kamera, når billederne blev taget på farten med den såkaldte PureView-funktion.

Den pointe viste sig at være det rene fusk, hvilket du kan læse mere om her

Lige nu er det ganske givet også Apple, der kan grine højest på vej ned i banken.

For æbleselskabet har ifølge Computerworlds svenske søsterblad solgt 31,2 millioner iPhones i sidste kvartal, mens Nokia til sammenligning i det seneste halvandet år har langet 27,3 millioner Lumia-telefoner med Microsofts Windows Phone-styresystem over disken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.