Artikel top billede

Google vil forære formue til kvikke hackere

Google står klar med masser af penge i hånden til kvikke hackere og sikkerhedsfolk.

Google skruer gevaldigt op for de dusører, som selskabet udbetaler til hackere og sikkerhedsfolk, der opdager sårbarheder i selskabets systemer.

Det sker, efter Google har udbetalt i alt mere end 10 millioner kroner til sikkerhedsfolk, der har fundet bugs i Chromium.

Det er sket i løbet af de seneste tre år, hvor Google via det såkaldte Chromium and Google Web Vulnerability Reward Program har udbetalt dusører for opdagelsen af mere end 2.000 bugs og sårbarheder i Chromium.

Fem-dobler dusørerne

Google vil fremover udbetale op til 5.000 dollar (28.000 kroner) for opdagelsen af bugs, der tidligere har udløst 1.000 dollar (5.600 kroner) i dusør.

Ligeledes øger selskabet dusørerne for opdagelsen af såvel sikkerheds-huller som brugbare analyser af sikkerhed-niveauet.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau kan der være store fordele i at have et dusør-program som det, Google har.

Et forskerhold fra University of California påviste i sidste måned, at dusør-programmer er effektive og i meget høj grad kan betale sig.

Ofte kan et dusør-program således skabe langt mere værdi end en fuldtids-ansat sikkerheds-mand i virksomheden.

Du finder de amerikanske forskeres rapport her: An Empirical Study of Vulnerability Rewards Programs (PDF]

Læs også:

Dusørjægere finder massive fejl i Chrome

Tjen kassen: Google skruer vildt op for sine dusører

Google udbetaler rekord-dusør for Chrome-huller
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.