Artikel top billede

Google vil forære formue til kvikke hackere

Google står klar med masser af penge i hånden til kvikke hackere og sikkerhedsfolk.

Google skruer gevaldigt op for de dusører, som selskabet udbetaler til hackere og sikkerhedsfolk, der opdager sårbarheder i selskabets systemer.

Det sker, efter Google har udbetalt i alt mere end 10 millioner kroner til sikkerhedsfolk, der har fundet bugs i Chromium.

Det er sket i løbet af de seneste tre år, hvor Google via det såkaldte Chromium and Google Web Vulnerability Reward Program har udbetalt dusører for opdagelsen af mere end 2.000 bugs og sårbarheder i Chromium.

Fem-dobler dusørerne

Google vil fremover udbetale op til 5.000 dollar (28.000 kroner) for opdagelsen af bugs, der tidligere har udløst 1.000 dollar (5.600 kroner) i dusør.

Ligeledes øger selskabet dusørerne for opdagelsen af såvel sikkerheds-huller som brugbare analyser af sikkerhed-niveauet.

Ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau kan der være store fordele i at have et dusør-program som det, Google har.

Et forskerhold fra University of California påviste i sidste måned, at dusør-programmer er effektive og i meget høj grad kan betale sig.

Ofte kan et dusør-program således skabe langt mere værdi end en fuldtids-ansat sikkerheds-mand i virksomheden.

Du finder de amerikanske forskeres rapport her: An Empirical Study of Vulnerability Rewards Programs (PDF]

Læs også:

Dusørjægere finder massive fejl i Chrome

Tjen kassen: Google skruer vildt op for sine dusører

Google udbetaler rekord-dusør for Chrome-huller
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere