Artikel top billede

Sådan ser det nye iCloud ud.

Apple frigiver sin nye web-tjeneste: Prøv den her

Den nye version af Apples iCloud er nu frigivet. Prøv den her og vurder, om den kan hamle op med Google Drive, Microsoft Skydrive og Dropbox.

Apple opgraderer i forbindelse med det kommende iOS 7 og Mac Mavericks også sin cloud-tjeneste, iCloud.

Som vi skrev i sidste uge, er der med det nye iCloud taget hånd om en del af de mangler, der var i iCloud, da den første version blev frigivet i efteråret 2011.

Idéen med iCloud var sådan set fin, men der var bare for mange mangler i forhold til eksempelvis Microsofts, Googles og Dropbox' cloud-tjenester - det har vi også skrevet om i denne anmeldelse af tjenesterne.

iCloud er tænkt som et omdrejningspunkt for brugerens digitale indhold, så det bliver nemmere at synkronisere indhold mellem iPad, iPhone og Mac, og så man eksempelvis automatisk har en backup af de billeder, man tager.

Der er efterhånden kommet rigtig mange tredjeparts-apps, der understøtter iCloud, men der er også blevet føjet en række nye funktioner til iCloud - eksempelvis apps som Påmindelser og Noter, som mange kender fra iPhone og iPad.

Nyt iCloud er frigivet

Nu kan den nyeste version af iCloud tilgås af alle via beta.icloud.com, og umiddelbart virker det nye design og de nye funktioner helt fornuftige - også selvom det endnu kun er en beta-version.  

Det mest bemærkelsesværdige er, at Apple nu har tilføjet muligheden for at åbne og redigere ens iWork-dokumenter direkte fra browseren. Det sker via de tre nye web-apps, Pages, Keynote og Numbers.

Vi savner dog stadig en Fotostream-løsning til browseren og så også gerne en moderne udgave af iDisk, som Apple tidligere har haft - en løsning, der kan bruges til at opbevare forskellige filer, der ikke lige kan gemmes via en Apple-app (eksempelvis en PDF-fil, man har på sin Windows-maskine).

Apples iTunes Match, der opbevarer al din musik i iCloud og streamer det til dine enheder, er fortsat ikke tilgængelig i Danmark. Det er også et minus.

Se vores sammenligninger af iCloud, SkyDrive og Google Drive her og her.

Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Apple opgraderer iCloud: Her er de nye funktioner

Vi tester iCloud SkyDrive og Google Drive: Her er det bedste online-lager

SkyDrive iCloud eller Google: Hvad skal du vælge?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.