Artikel top billede

Indisk it-kæmpe kaprer nordisk storbank

En indisk it-kæmpe, der allerede har vundet flere store ordrer i Danmark, har netop fået en nordisk bank som storkunde.

Indiske TATA, der allerede har gjort sig voldsomt bemærket i Danmark, har netop kapret en absolut storkunde i Norden.

Det gælder en seks-årig aftale med den norske banksammenslutning DNB, hedder det i en pressemeddelelse.

Den nordiske chef for TATA, Amit Bajaj, forklarer, at it-aftalen vil frigøre banken til at koncentere sig om bankforretning.

Faktisk udtaler han til it24.se, at han tror, at DNB kan blive en frontløber i den nordiske bankverden, som han vurderer må ændre sin strategi og i endnu højere grad anvende eksterne partnere.

"De nordiske banker vil helst gøre tingene selv, men det vil ændre sig, og det her er det første eksempel," udtaler han til mediet.

Fordoblet aktiviteter på tre år

I øvrigt oplyser it-giganten, at dets nordiske afdelinger består af over 5.000 ansatte i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Island.

Samtidig er dets aktiviteter i den nordiske region blevet fordoblet siden 2010, oplyser selskabet.

I Danmark har TATA blandt andet fravristet telegiganten TDC fra CSC.

DNB er repræsenteret i 19 lande og har 13.000 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere