Artikel top billede

Er dette verdens mest værdifulde tweet?

En af de mest udbredte sociale tjenester netop nu vil udnytte sin store popularitet til at lade sig notere på børsen og score kassen.

Den fremadstormende sociale tjeneste Twitter skal børsnoteres.

Tjenesten med omkring 200 millioner aktive brugere har netop indleveret dokumenter med planerne til det amerikanske finanstilsyn, SEC, ligesom tjenesten i et tweet har meddelt offentligheden, at en børsnotering er på vej.

Twitter har længe haft vind i sejlene, og i investor-kredse har en børsnotering af den mægtige sociale tjeneste længe været ventet.

"Vi har i al diskretion indleveret en S-1 til SEC med henblik på en planlagt IPO (We've confidentially submitted an S-1 to the SEC for a planned IPO)," skriver Twitter i et tweet.

Masser af penge

Den sociale tjeneste vil forventeligt kunne rejse betydelige summer ved en børsnotering, som efter planen skal anvendes til yderligere ekspansion og produktudvikling.

Det er dog endnu uklart, hvad vækstplanerne konkret indebærer, da Twitter har indleveret ansøgningen til SEC i diskretion.

Sikkert er det dog, at der med en børsnotering følger skrappe krav om offentlighed og gennemsigtighed i forretningen.

Twitter har i de seneste måneder været i gang med at peppe sine annoncerings-muligheder op - blandt andet med øgede muligheder for målrettede annoncer.

Det sker efter alt at dømme i et forsøg på at hæve selskabets omsætning, hvilket vil kunne have en gunstig effekt på værdifastsættelsen under den kommende notering.

Twitter meddelte således for få dage siden, at selskabet køber det mobil-fokuserede annoncerings-selskab MoPub, hvis teknologi kan medvirke til, at Twitter kan levere annoncer til brugere uden for Twitter-miljøet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.