Der findes i dag masser af gode forretnings-apps til smartphones og tablets, men data skal stadig sikres, og det er der flere teknologier, der kan hjælpe til med.

Tre smarte teknologier til at sikre tablets og smartphones

De fleste af os elsker vores smartphone og tablet - ikke mindst til brug på arbejdet. Her er tre teknologier, man kan tage i brug, hvis sikkerheden skal i fokus.

En af de vedblivende udfordringer, når vi taler medarbejderes brug af smartphones og tablets, er at kunnne adskille personlige apps og data fra det, der er virksomhedens apps og data. 

En anden udfordring er at sikre, at de apps, medarbejderne tager i brug, lever op til virksomhedens sikkerheds-standard. 

Det findes der flere koncepter for, hvordan man kan sikre - herunder ikke mindst 'apps wrapping' (på dansk indpakning) og containere.

Det er den første metode, der vil få mest medvind i de kommende år, skriver analysefirmaet ABI Research i en ny udtalelse.

"Application wrappers kommer til at vinde på grund af opfattelsen af, at det er en simpel løsning. Selv traditionelle mobile device management-leverandører føjer app wrapping til som en ekstra værdi, man kan fastholde kunder med, efterhånden som mobility-markedet for virksomheder udvikler sig," udtaler analytiker Jason McNicol fra ABI.

Globalt set vil applikations wrapping ifølge ABI Research vokse med 27 procent frem til 2018, hvorimod container-modellen vil vokse med omkring 23 procent i udbredelsen.

På næste side ser vi nærmere på, hvordan wrapping og containere fungerer.

Markedet ændrer sig
I det hele taget vil markedet for mobil sikkerhed komme til at ændre sig betydeligt i de kommende, mener ABI Research.

"Der er færre og færre leverandører af rene app-wrapping eller containere. Leverandører af management til mobile arbejdspladser tilbyder begge teknologier for at adressere behovet hos en hvilken som helst kunde."

"Vindere på dette marked vil være dem, der er mest innovative med sikkerhed, analyse, samarbejdsværktøjer og med services til at styre mobile udgifter."

At der er tale om en rivende udvikling, understreges blandt andet ved, at analysefirmaet Gartner har vurderet, at markedet for løsninger og services til mobil sikkerhed vil omsætte for 384 milliarder kroner på verdensplan i 2013.

Det er en stigning på 8,7 procent i forhold til sidste år, men det er langt fra toppen, vi er på nu.

Allerede i 2016 ventes den globale omsætning at være oppe på omkring 492 milliarder kroner på dette marked. Det er et beløb i samme størrelsesorden som hele Microsoft-koncernens årsomsætning.

På næste side ser vi nærmere på tre interessante teknologier, der kan bruges til mobil sikkerhed.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud strategy 2020 - fokus på management teknologier til hybrid cloud og multi cloud samt compliance aspektet

På Cloud Strategy 2020 tegner vi billedet af en cloud-verden, der strækker sig langt ud over landegrænserne, og hvor mange valg skal træffes, hvis du skal have fuldt udbytte. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

29. september 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Midt i en Corona-tid: Holder du sikre og brugervenlige onlinemøder?
Åbne kontormiljøer, personlige møder, teambuilding og håndtryk har tidligere været en del af hverdagen for mange danske virksomheder, men det har covid-19 ændret på. Tidligere klassiske arbejdsformer er blevet erstattet af nye og mange medarbejdere arbejder f.eks. hjemmefra, på skift eller under nye og mere beskyttede forhold. Denne nye virkelighed har resulteret i en større produktivitet og effektivitet blandt de medarbejdere, som trives med at arbejde hjemmefra. Eksempler som øget fokus, effektiv brug af tid og færre forstyrrelser er blandt de positive tendenser. Det har fået flere ledere til at overveje at implementere muligheder for fleksible arbejdsmiljøer og faste hjemmearbejdsdage. Er det også tilfældet i din virksomhed? Hvis ja, så læs med i denne e-guide og find inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå de største fordele med online møder baseret på Cisco Webex.