Test: "Den bedste ergonomiske mus jeg nogensinde har prøvet"

Der er topkarakter til Contour RollerMouse Re:d, som imponerer med knivskarp præcision, glimrende ergonomi og et lækkert design. Den ergonomiske mus er i en klasse for sig selv.

Anmeldelse: Contour RollerMouse Re:d er en ergonomisk mus, der er på en mission for at hjælpe personer, der har eller er i risikozonen for at få 'musearm'. 

Den korrekte betegnelse er carpal tunnel syndrom, som dækker over en tilstand, hvor et tryk på nerverne i hånden påvirker brugen af hele armen.

Ligesom konkurrerende produkter parrer RollerMouse Re:d sig med ens tastatur og overtager musens rolle, så armen og hånden aflastes mest muligt.

Vi har ladet Thomas Effersøe teste den nye model, da han gennem adskillige år har været hårdt plaget af carpal tunnel syndrom.

Som datamatiker tilbringer han naturligvis det meste af arbejdsdagen foran computeren, og han har de seneste fire år testet og prøvet adskillige ergonomiske mus som MouseTrapper og også Contours forrige model, Rollermouse Free2.

Efter at have arbejdet med den nye RollerMouse Re:d i over 14 dage er dommen klar:

"Det er den bedste ergonomiske mus, som jeg nogensinde har prøvet. Og jeg har prøvet en del," siger Thomas Effersøe.

Han er især begejstret for ergonomien, der er i top. Han har svært ved at mærke i hånd og arm, at han har arbejdet foran computeren.

RollerMouse Re:d er ganske enkelt behagelig at bruge og perfekt til stort set alle daglige opgaver. Men Thomas skifter dog til mus, når der skal arbejdes ultrapræcist i billedbehandlingsprogrammet Photoshop.

Præcisionen er generelt en del bedre end Contours tidligere RollerMouse-modeller. Samtidig er der arbejdet med designet, som er gået et niveau op:

"Jeg kan ret godt lide metaldesignet, som er lækkert, og det føles ikke så 'billigt' og skrøbeligt som på rene plastikmodeller," siger Thomas Effersøe.

Han er især godt tilfreds med tasten på RollerMouse Re:d, som med et tryk giver et dobbeltklik på computeren og ikke mindst muligheden for at finindstille markørhastigheden.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Digitalisering har været motoren: Landets største virksomheder har hævet produktiviteten med 10 milliarder kroner under corona
Corona-krisen har ført til øget produktivitet og en øget digital indsats. Ny undersøgelse dokumenterer sort på hvidt, at produktiviteten for en række virksomheder er øget under corona.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.