Test: "Den bedste ergonomiske mus jeg nogensinde har prøvet"

Der er topkarakter til Contour RollerMouse Re:d, som imponerer med knivskarp præcision, glimrende ergonomi og et lækkert design. Den ergonomiske mus er i en klasse for sig selv.

Anmeldelse: Contour RollerMouse Re:d er en ergonomisk mus, der er på en mission for at hjælpe personer, der har eller er i risikozonen for at få 'musearm'. 

Den korrekte betegnelse er carpal tunnel syndrom, som dækker over en tilstand, hvor et tryk på nerverne i hånden påvirker brugen af hele armen.

Ligesom konkurrerende produkter parrer RollerMouse Re:d sig med ens tastatur og overtager musens rolle, så armen og hånden aflastes mest muligt.

Vi har ladet Thomas Effersøe teste den nye model, da han gennem adskillige år har været hårdt plaget af carpal tunnel syndrom.

Som datamatiker tilbringer han naturligvis det meste af arbejdsdagen foran computeren, og han har de seneste fire år testet og prøvet adskillige ergonomiske mus som MouseTrapper og også Contours forrige model, Rollermouse Free2.

Efter at have arbejdet med den nye RollerMouse Re:d i over 14 dage er dommen klar:

"Det er den bedste ergonomiske mus, som jeg nogensinde har prøvet. Og jeg har prøvet en del," siger Thomas Effersøe.

Han er især begejstret for ergonomien, der er i top. Han har svært ved at mærke i hånd og arm, at han har arbejdet foran computeren.

RollerMouse Re:d er ganske enkelt behagelig at bruge og perfekt til stort set alle daglige opgaver. Men Thomas skifter dog til mus, når der skal arbejdes ultrapræcist i billedbehandlingsprogrammet Photoshop.

Præcisionen er generelt en del bedre end Contours tidligere RollerMouse-modeller. Samtidig er der arbejdet med designet, som er gået et niveau op:

"Jeg kan ret godt lide metaldesignet, som er lækkert, og det føles ikke så 'billigt' og skrøbeligt som på rene plastikmodeller," siger Thomas Effersøe.

Han er især godt tilfreds med tasten på RollerMouse Re:d, som med et tryk giver et dobbeltklik på computeren og ikke mindst muligheden for at finindstille markørhastigheden.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.