Test: "Den bedste ergonomiske mus jeg nogensinde har prøvet"

Der er topkarakter til Contour RollerMouse Re:d, som imponerer med knivskarp præcision, glimrende ergonomi og et lækkert design. Den ergonomiske mus er i en klasse for sig selv.

Anmeldelse: Contour RollerMouse Re:d er en ergonomisk mus, der er på en mission for at hjælpe personer, der har eller er i risikozonen for at få 'musearm'. 

Den korrekte betegnelse er carpal tunnel syndrom, som dækker over en tilstand, hvor et tryk på nerverne i hånden påvirker brugen af hele armen.

Ligesom konkurrerende produkter parrer RollerMouse Re:d sig med ens tastatur og overtager musens rolle, så armen og hånden aflastes mest muligt.

Vi har ladet Thomas Effersøe teste den nye model, da han gennem adskillige år har været hårdt plaget af carpal tunnel syndrom.

Som datamatiker tilbringer han naturligvis det meste af arbejdsdagen foran computeren, og han har de seneste fire år testet og prøvet adskillige ergonomiske mus som MouseTrapper og også Contours forrige model, Rollermouse Free2.

Efter at have arbejdet med den nye RollerMouse Re:d i over 14 dage er dommen klar:

"Det er den bedste ergonomiske mus, som jeg nogensinde har prøvet. Og jeg har prøvet en del," siger Thomas Effersøe.

Han er især begejstret for ergonomien, der er i top. Han har svært ved at mærke i hånd og arm, at han har arbejdet foran computeren.

RollerMouse Re:d er ganske enkelt behagelig at bruge og perfekt til stort set alle daglige opgaver. Men Thomas skifter dog til mus, når der skal arbejdes ultrapræcist i billedbehandlingsprogrammet Photoshop.

Præcisionen er generelt en del bedre end Contours tidligere RollerMouse-modeller. Samtidig er der arbejdet med designet, som er gået et niveau op:

"Jeg kan ret godt lide metaldesignet, som er lækkert, og det føles ikke så 'billigt' og skrøbeligt som på rene plastikmodeller," siger Thomas Effersøe.

Han er især godt tilfreds med tasten på RollerMouse Re:d, som med et tryk giver et dobbeltklik på computeren og ikke mindst muligheden for at finindstille markørhastigheden.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Schultz flytter 58 kommuners beskæftigelsessystem i skyen og sender personoplysninger til udlandet: Vil bruge Microsoft Azure efter krigsregels-afgørelse
Schultz følger KMD's eksempel og løfter selskabets beskæftigelsessystem, Fasit, som bruges af 58 kommuner, op i Microsoft Azure-skyen. Dermed kommer selskabet også til at sende personoplysninger, som tidligere var underlagt krigsreglen, ud af landet.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.