Artikel top billede

Så fed en forretning er HANA-databasen for SAP

SAP skovler penge ind på HANA-databasen. Også et andet forretningsområde har vist sig at være en fantastisk forretning med en omsætningsstigning på 203 procent.

Den tyske softwaregigant SAP skovler penge ind på in-memory-databasen HANA, der siden lanceringen for et par år siden har vist sig at være en hurtigt voksende forretning.

Ifølge SAP nærmer det samlede salg af HANA-software sig den runde milliard euro (knap 7,5 milliarder kroner).

I selskabets tredje regnskabskvartal steg salget af HANA-software med hele 79 procent til et samlet salg på i alt 1,1 milliarder kroner til i alt nu omkring 2.100 kunder.

Også SAP's cloud-forretning vokser markant. I forhold til samme kvartal i fjor er SAP's salg af cloud-abonnementer og support steget med hele 203 procent til 1,4 milliarder kroner.

SAP har i dag 33 millioner cloud-brugere, lyder det fra selskabet.

Selskabets salg af traditionel software falmer til gengæld noget med et samlet fald på fem procent i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

SAP's samlede omsætning i tredje kvartal er steget med to procent til 29,8 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere