Artikel top billede

Overblik: KMD skal gennem ny fyringsrunde

KMD står over for en ny fyringsrunde. Få overblikket over situationen i KMD.

Trods meget kraftig vækst og meget stor indtjening gennem en årrække vil KMD slanke organisationen.

Inden udgangen af november vil selskabet således have skilt sig af med omkring otte procent af sin samlede medarbejderstab.

Det svarer til 275 stillinger, som nedlægges.

KMD fyrede i februar 100 ansatte.

Dengang blev fyresedlerne uddelt, kort tid efter at KMD præsenterede det bedste regnskab i nyere tid med et overskud efter skat på mere end 400 millioner kroner, hvilket da også udløste nogen utilfredshed.

KMD blev i december solgt til kapitalfonden Advent International, der indsatte den tidligere så udskældte HP-topchef Leo Apotheker som bestyrelses-formand.

Det har blandt andet udmøntet sig i en ny strategi, der sigter mod et meget stort og nyt marked, hvor KMD øjner muligheden for at hente en fed gevinst.

Få overblikket over KMD's situation lige nu.

Klik på hvert enkelt link herunder for at få mere at vide.


KMD's store slankekur: Derfor fyrer selskabet trods enormt overskud
ComputerViews: KMD skovler enorme beløb ind i kassen og er en fantastisk vækst-forretning. Alligevel fyrer ledelsen nu mere end hver 12. medarbejder. Se her, hvordan det kan hænge sammen.


KMD vil fyre 275 ansatte
KMD på vej med stor fyringsrunde.


Topchefer forlader KMD med omgående virkning 
To af KMD's højtprofilerede topchefer forlader selskabet efter 'gensidig aftale.'


KMD's nye formand: Sådan vil jeg gribe opgaven an 
Interview: KMD's nye bestyrelsesformand har en plan for sit arbejde med KMD. Se her, hvor top-profilen Leo Apotheker vil sætte ind.


KMD's nye top-duo: Her satser vi på enorm vækst i de kommende år 
Interview: KMD's nye magtfulde top-tandem har med den internationale topprofil Leo Apotheker som ny mand for bordenden udset et helt nyt område, som KMD nu sætter fulde sejl for at erobre. Forude håber KMD at ramme gigantiske summer.


Så mange ansatte har KMD fyret i de seneste måneder
 
KMD har i løbet af de seneste par måneder fyret et to-cifret antal ansatte forud for de kommende fyringer af op mod 100 ansatte.


Overblik: KMD's nye ejere vil score kassen 
Overblik: KMD er en guldrandet forretning for sine ejere. Og alle sejl er sat for at det vil fortsætte. Få overblikket over milliard-salget af KMD.


Fyringsrunde på vej i KMD - tre procent af de ansatte skal væk
KMD på vej med stor fyringsrunde. 100 stillinger skal nedlægges.


KMD-tillidsmand: Derfor er fyringer alt for drastisk
Det er for drastisk at fyre folk fra enkelt afdeling, når den samlede økonomi er god, mener KMD-tillidsmand om fyringen af 100 kolleger.


Her vil hovedparten af KMD-fyringerne ramme
Én bestemt afdeling bliver især ramt af KMD's kommende fyringsrunde. Se her, hvor hovedparten af de typer af stillinger, der skal skæres væk hos KMD, befinder sig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan: Få sikker viden om styrker og svagheder i jeres sikkerhed
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.