Artikel top billede

Tæt kamp: Milliardvinder var bedst på dette felt

Vinderen af milliardudbud til vigtigt epj-udbud havde ikke det økonomisk bedste bud, men vinderen vandt på et andet vigtigt område.

Vinderen af milliardudbud er fundet:

Epic og NNIT skal levere epj til Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Læs mere om det her.

Koncerndirektør Svend Hartling fra Region Hovedstaden forklarer til Computerworld, at processen har været meget klar omkring, hvad der skulle vurderes.

Kriterierne var sat op i udbuddet, hvor leverandørernes løsninger skulle vurderes på fire ting: Funktionalitet, økonomi, implementering og teknik.

"Det, der har vægtet højest for os, har været funktionalitet," forklare koncerndirektøren.

Han oplyser, at Epic scorede bedst af de tre finalister på det område.

Ikke bedst på økonomi

Imidlertid vandt Epic ikke på økonomi-parameteret, som der også blev målt på, oplyser han videre.

Samlet set var Epic dog bedst på alle områder.

Svend Hartling oplyser, at alle tre løsninger var så gode, at de ville kunne bruges af de to regioner.

Men samlet set kunne de to andre udbuds-finalister dog ikke slå Epic.

Vinderen er glad

Hos vinderen er der naturligvis stor glæde.

"Vi er meget glade for at fortsætte vores samarbejde med regionerne og ser frem til et stærkt partnerskab, der vil føre til en ekstraordinær sundhedsydelse for alle patienterne i regionerne," lyder det kortfattet fra Implementation Executive Lars-Oluf Nielsen fra Epic, hvor champagnepropperne sikkert vil springe i dag.

Den endelige underskrift på kontrakten skal dog først sættes den 20. december 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere