Artikel top billede

Apple følger i hælene på Samsung: Sådan bliver iPhone 6

Apple arbejder på flere nye iPhone-modeller med en helt ny skærm-form.

Apple arbejder på to nye iPhone-modeller, der ifølge nyhedsbureauet Bloomberg begge vil blive udstyret med buede skærme i store størrelser.

De to modeller vil få skærme på henholdsvis 4,7 tommer og 5,5 tommer, lyder det fra nyhedsbureauet.

Angiveligt arbejder Apples udviklingsafdeling også på en helt ny berøringsfølsom teknologi, der kan måle trykket, der lægges på glasset.

Det betyder, at smartphonen vil kunne kende forskel på hårde tryk og bløde tryk. Det er dog endnu uvist, om den nye teknologi når at komme med i de kommende iPhones, der angiveligt vil se dagens lys til næste år.

I hælene på Samsung

Med planerne om at satse på buede skærme går Apple i hælene på Samsung, der med den såkaldte Galaxy Round allerede har lanceret en smartphone med buet glas.

Den kan du læse mere om her: Se Samsungs nye Galaxy-mobil med buet skærm.

Ifølge Bloombergs kilder arbejder Apple imidlertid på en model, hvor glasset buer opad, mens Galaxy Round buer nedad i en dal midt på skærmen.

Samsung har ligeledes allerede en hel stribe smartphones på gaden med større skærme end de nuværende iPhones.

Analytikere har tidligere vurderet, at Apple inden længe ville lancere en 'Mega iPhone,' da der især er efterspørgsel efter smartphones med store skærme i vækstmarkederne i Kina og det øvrige Asien.

Læs også: Se Samsungs nye Galaxy-mobil med buet skærm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere