BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Apple følger i hælene på Samsung: Sådan bliver iPhone 6

Apple arbejder på flere nye iPhone-modeller med en helt ny skærm-form.

Apple arbejder på to nye iPhone-modeller, der ifølge nyhedsbureauet Bloomberg begge vil blive udstyret med buede skærme i store størrelser.

De to modeller vil få skærme på henholdsvis 4,7 tommer og 5,5 tommer, lyder det fra nyhedsbureauet.

Angiveligt arbejder Apples udviklingsafdeling også på en helt ny berøringsfølsom teknologi, der kan måle trykket, der lægges på glasset.

Det betyder, at smartphonen vil kunne kende forskel på hårde tryk og bløde tryk. Det er dog endnu uvist, om den nye teknologi når at komme med i de kommende iPhones, der angiveligt vil se dagens lys til næste år.

I hælene på Samsung

Med planerne om at satse på buede skærme går Apple i hælene på Samsung, der med den såkaldte Galaxy Round allerede har lanceret en smartphone med buet glas.

Den kan du læse mere om her: Se Samsungs nye Galaxy-mobil med buet skærm.

Ifølge Bloombergs kilder arbejder Apple imidlertid på en model, hvor glasset buer opad, mens Galaxy Round buer nedad i en dal midt på skærmen.

Samsung har ligeledes allerede en hel stribe smartphones på gaden med større skærme end de nuværende iPhones.

Analytikere har tidligere vurderet, at Apple inden længe ville lancere en 'Mega iPhone,' da der især er efterspørgsel efter smartphones med store skærme i vækstmarkederne i Kina og det øvrige Asien.

Læs også: Se Samsungs nye Galaxy-mobil med buet skærm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere