Artikel top billede

Se Samsungs nye Galaxy-mobil med kurvet skærm

Galaxy Round kalder Samsung sin nyeste mobil, der er udstyret med en kurvet Amoled-skærm. Se hvad mobilen har at byde på her.

Inden for fladskærme går trenden på topmodeller i retning af kurvede design, hvor displayet bøjer en smule. 

Den trend bevæger sig nu også ind på mobilmarkedet, da Samsung har afsløret sin nyeste model kaldet Galaxy Round.

Den er ikke kuglerund, men bagsiden buer, og det samme gør den 5,7 tommer store Super Amoled-skærm.

Displayet har fuld HD-opløsning, 1.920 gange 1.080 pixel. Med sit kurvede design skulle det være nemmere at nå ud i hjørnerne af den store skærm, når den betjenes med en hånd.

Desuden er Galaxy Round udstyret en 'Roll Effect', der gør det muligt at få fremvist information som dato, tid, mistede opkald og batterilevetid, når skærmen er slukket.

Der har været rygter om telefonen længe, men på den officielle blog Samsung Tomorrow er Galaxy Round nu blevet vist frem.

Telefonen er 7,9 millimeter tyk og vejer 154 gram. Den kører Android 4.3, er udstyret med en 2,3 GHz processor, 3 gigabyte ram, 32 gigabyte lagerplads og et 13 megapixelkamera.

Mobilen er i butikkerne i Sydkorea i morgen, og prisen er omkring en million won, cirka 5.500 kroner.

Her er en video af den nye Galaxy-mobil:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere