Artikel top billede

Berygtet top-hacker udleveres til Danmark

Hacker udleveres til Danmark - mistænkes for at være involveret i stort hack.

Medstifteren af Pirate Bay, Gottfrid Svartholm Warg, bliver udleveret til Danmark på onsdag.

Udleveringen sker som led i efterforskningen af et stort hack af en mainframe hos CSC, som Gottfrid Warg mistænkes for at stå bag. Det kan du læse mere om her.

Gottfrid Warg - der endnu ikke er tiltalt i Danmark - afsoner for tiden en fængsels-dom på et år for at hacke it-firmaet Logica, der leverer forskellige skatte-løsninger til den svenske stat.

Det kan du læse mere om her.

Gottfrid Svartholm Warg blev anholdt i Cambodja i september 2012, hvor han opholdt sig, efter at han var stukket af fra den fængselsdom, som en svensk domstol idømte ham i 2009 for hans arbejde for The Pirate Bay. Det kan du læse mere om her.

Læs stort interview: Pirate Bay-stifter har mistet alt: "Men min sjæl kan de ikke tage"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere