Artikel top billede

Berygtet top-hacker udleveres til Danmark

Hacker udleveres til Danmark - mistænkes for at være involveret i stort hack.

Medstifteren af Pirate Bay, Gottfrid Svartholm Warg, bliver udleveret til Danmark på onsdag.

Udleveringen sker som led i efterforskningen af et stort hack af en mainframe hos CSC, som Gottfrid Warg mistænkes for at stå bag. Det kan du læse mere om her.

Gottfrid Warg - der endnu ikke er tiltalt i Danmark - afsoner for tiden en fængsels-dom på et år for at hacke it-firmaet Logica, der leverer forskellige skatte-løsninger til den svenske stat.

Det kan du læse mere om her.

Gottfrid Svartholm Warg blev anholdt i Cambodja i september 2012, hvor han opholdt sig, efter at han var stukket af fra den fængselsdom, som en svensk domstol idømte ham i 2009 for hans arbejde for The Pirate Bay. Det kan du læse mere om her.

Læs stort interview: Pirate Bay-stifter har mistet alt: "Men min sjæl kan de ikke tage"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere