Artikel top billede

Berygtet top-hacker udleveres til Danmark

Hacker udleveres til Danmark - mistænkes for at være involveret i stort hack.

Medstifteren af Pirate Bay, Gottfrid Svartholm Warg, bliver udleveret til Danmark på onsdag.

Udleveringen sker som led i efterforskningen af et stort hack af en mainframe hos CSC, som Gottfrid Warg mistænkes for at stå bag. Det kan du læse mere om her.

Gottfrid Warg - der endnu ikke er tiltalt i Danmark - afsoner for tiden en fængsels-dom på et år for at hacke it-firmaet Logica, der leverer forskellige skatte-løsninger til den svenske stat.

Det kan du læse mere om her.

Gottfrid Svartholm Warg blev anholdt i Cambodja i september 2012, hvor han opholdt sig, efter at han var stukket af fra den fængselsdom, som en svensk domstol idømte ham i 2009 for hans arbejde for The Pirate Bay. Det kan du læse mere om her.

Læs stort interview: Pirate Bay-stifter har mistet alt: "Men min sjæl kan de ikke tage"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere