Artikel top billede

27 nye apps til din iPhone: Sådan slipper du for bøvlet

App-udviklerne er mere end flittige til at lave nye versioner af deres software til iPhone eller Android. Se her, hvordan du undgår hele tiden at skulle forholde dig til nye versioner.

Hvis du er storforbruger af apps til din smartphone og tablet, kender du formentlig alt til de mange versions-opdateringer, der popper op i ét væk.

Mens det naturligvis er positivt, at app-udviklerne vedligeholder deres produkter ved at rette bugs og tilføje nye funktioner, så kan det evige opdaterings-cirkus godt gå hen og blive en smule anstrengende.

Heldigvis tillader både iOS og Android i dag automatiske opdateringer, så dine apps bliver opdateret i baggrunden, uden at du behøver at bekymre dig om det.

Fordelen er, at man slipper for det manuelle bøvl, og at man konstant har de nyeste versioner kørende.

Ulempen kan så til gengæld være, at man får nye versioner, som man måske helst havde været foruden af den ene eller anden grund. 

Men muligheden for at automatisere apps-opdateringerne findes i hvert fald, så herunder kan du se, hvordan du sætter det op på din smartphone eller tablet.

Sådan slår du det til

På Apples iOS-platform blev funktionen først introduceret med iOS 7, så du skal have denne version for at kunne få automatiske opdateringer.

Du går ind under Indstillinger, derefter vælger du iTunes & App Store og slår Opdateringer til under Automatiske overførsler.

På Android skal du åbne app'en Google Play Butik, vælge Indstillinger og slå Opdater apps automatisk til.

Du kan også vælge, om opdateringerne eventuelt kun skal komme automatisk, når du er på Wi-Fi.

Har du en tablet med Windows 8.1 eller RT, kan du åbne Windows Store, vælge Indstillinger, App opdateringer og sige ja til, at systemet automatisk skal opdatere dine apps.

Muligheden findes endnu ikke på Windows Phone.

Læs også:

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?