Artikel top billede

27 nye apps til din iPhone: Sådan slipper du for bøvlet

App-udviklerne er mere end flittige til at lave nye versioner af deres software til iPhone eller Android. Se her, hvordan du undgår hele tiden at skulle forholde dig til nye versioner.

Hvis du er storforbruger af apps til din smartphone og tablet, kender du formentlig alt til de mange versions-opdateringer, der popper op i ét væk.

Mens det naturligvis er positivt, at app-udviklerne vedligeholder deres produkter ved at rette bugs og tilføje nye funktioner, så kan det evige opdaterings-cirkus godt gå hen og blive en smule anstrengende.

Heldigvis tillader både iOS og Android i dag automatiske opdateringer, så dine apps bliver opdateret i baggrunden, uden at du behøver at bekymre dig om det.

Fordelen er, at man slipper for det manuelle bøvl, og at man konstant har de nyeste versioner kørende.

Ulempen kan så til gengæld være, at man får nye versioner, som man måske helst havde været foruden af den ene eller anden grund. 

Men muligheden for at automatisere apps-opdateringerne findes i hvert fald, så herunder kan du se, hvordan du sætter det op på din smartphone eller tablet.

Sådan slår du det til

På Apples iOS-platform blev funktionen først introduceret med iOS 7, så du skal have denne version for at kunne få automatiske opdateringer.

Du går ind under Indstillinger, derefter vælger du iTunes & App Store og slår Opdateringer til under Automatiske overførsler.

På Android skal du åbne app'en Google Play Butik, vælge Indstillinger og slå Opdater apps automatisk til.

Du kan også vælge, om opdateringerne eventuelt kun skal komme automatisk, når du er på Wi-Fi.

Har du en tablet med Windows 8.1 eller RT, kan du åbne Windows Store, vælge Indstillinger, App opdateringer og sige ja til, at systemet automatisk skal opdatere dine apps.

Muligheden findes endnu ikke på Windows Phone.

Læs også:

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.