Artikel top billede

Nu skal du betale: Populær webtjeneste dropper gratis online storage

I de senere år har forbrugerne fået mere og mere online storage - og i mange tilfælde helt gratis. Men nu gør en af de populære cloud-tjenester op med gratis-tendensen.

Mere for mindre - og helst for ingenting.

Det har været en tendens inden for tjenester til online storage i de senere år.

Hos Google får man nu hele 15 gigabyte lagerplads gratis, SkyDrive tilbyder i øjeblikket syv gigabyte gratis, og hos Dropbox får man to gigabyte uden at skulle betale for det.

Men selv om gratis-tendensen er svær at komme udenom, forsøger en af storage-tjenesterne nu alligevel at gøre op med den.

Fra og med den 8. februar vil man hos SugarSync skulle have kreditkortet frem, hvis man vil gøre bruge af tjenestens online storage.

"SugarSyncs kundebase er vokset, og ændringen vil gøre det muligt for virksomheden at øge fokus på opdateringer og forbedringer, der bedre lever op til de nye behov hos forbruger- og virksomheds-kunder," skriver SugarSync, der også lover at være på vej med nye apps og funktioner.

Hvad gør konkurrenterne?

Og selvom det måske virker lidt som en umulig mission, SugarSync nu begiver sig ud på, har CEO Mike Grossman tænkt over tingene.

"Der er mange virksomheder på det her område, der giver storage gratis væk, men de fleste af disse virksomheder vil ikke være levedygtige. Vi er allerede i en solid økonomisk position, og dette skift vil styrke vores forretning yderligere," udtaler han i pressemeddelelsen.

En lille detalje, han dog ikke nævner, er, at selskaber som Google og Microsoft ikke skal leve af deres cloud-storage som enkeltstående produkter, men i stedet bruger det som et redskab til at lokke flere kunder ind i en større butik. 

Det bliver dog alligvel interessant at se, hvordan eksempelvis Dropbox vil reagere på Sugarsyncs nye tiltag. 

Læs også:

Her er de mest populære tjenester til online storage

Bruger du Dropbox, SkyDrive, Google Drive - eller noget helt andet?

Dropbox håner Microsoft og Google: derfor er vi bedst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.