Artikel top billede

Facebook indfører video-annoncer - skal vises sammen med dine opslag

Facebook begynder at tvangsvise lange video-annoncer i Facebook-brugernes nyhedsfeed på torsdag.

Inden for få dage vil Facebook begynde at sælge video-annoncer, som skal præsenteres i Facebook-brugernes nyhedsfeed.

I dag præsenterer Facebook alene tekst- og foto-annoncer i brugernes nyheds-feeds, men tjenesten vurderer, at markedet er klar til video-annoncer.

Ifølge Wall Street Journal vil de første video-annoncer begynde at optræde i brugernes nyhedsfeeds allerede på torsdag. Det er tidligere blevet vurderet, at annoncerne vil kunne vare op til 15 sekunder.

Video-annoncerne vil blive vist på både computere og mobile enheder og vil ikke kunne fjernes af brugerne.

En af de første video-annoncer bliver en kort Facebook-annonce om det nye annonce-format.

Det er endnu uvist, hvor mange annoncører der indtil videre har købt ind på det nye format.

Længe ventet

Indførelsen af videoannoncer på Facebook har været længe ventet af mange annoncører, men Facebook har været tilbageholdende, fordi tjenesten har frygtet, at video-annoncerne ville kunne irritere brugerne.

Ifølge Wall Street Journal har en række annoncører faktisk haft særlige video-annoncer færdig-produceret siden forsommeren.

Det skyldes, at mange har forventet, at Facebook ville rulle video-annoncerne ud allerede i sommer.

Dengang besluttede Facebook-stifter Mark Zuckerberg, at udskyde udrulningen - angiveligt på grund af tekniske problemer, der gjorde, at annoncerne tog lang tid om at loade.

Det forventes, at priserne for at køre videoannoncer på Facebook bliver høj.

Wall Street Journal har tidligere skrevet, at det vil koste omkring 12 millioner kroner per dag, hvis en annoncør vil køre sin videoannonce for hele Facebooks brugergruppe mellem 18 år og 54 år.

Det vides endnu ikke, i hvilket omfang Facebook vil vise video-annoncer for danske brugere.

Læs også:

Danskere jamrer over Facebooks regler: Helt umulige

Her er de mest populære samtaleemner på Facebook i år

Så slørede er it-giganternes online-regler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt kontrollen over det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.