Artikel top billede

Microsoft udskyder stor opdatering: Kommer først engang efter jul

Microsoft udskyder stor opdatering, der skal rette irriterende fejl. Brugere utilfredse.

Microsoft udskyder udsendelsen af en fejl-opdatering til Surface Pro 2-tablet-computeren, som nu først vil blive udsendt engang efter juleferien.

Microsoft udsendte i november en opdatering til Surface Pro 2, som med et snuptag øgede tablet-computerens batteri-levetid med halvanden time.

Den efterfølgende december-opdatering havde imidlertid den modsatte effekt, idet Surface Pro 2-tabletcomputerne efter denne opdatering røg tilbage til batteritilstanden, som den var før november-opdateringen.

Netværks-problemer

Hertil kom, at flere brugere meldte om netværksproblemer efter december-opdateringen.

Det hjalp ikke meget, at Microsoft 10. december udsendte en rettelse. Den løste nemlig ifølge flere brugere ikke problemerne og blev næsten omgående ifølge flere brugere fulgt op af endnu en opdatering, som heller ikke fungerede.

Surface Pro 2-brugerne må nu ruste sig med tålmodighed.

"For at sikre vores kunder den bedste oplevelse i ferien har vi besluttet at sløjfe den opdatering til Surface Pro 2, som ellers blev udsendt via Windows Update 10. december 2013," lyder meldingen fra Microsoft til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau.

Flere brugere brokker sig over, at deres tablet-computere er 'næsten ubrugelige' på grund af kort batteri-levetid og problemer med booting, men det ændrer ikke på, at Microsoft ikke når at udsende en rettelse i den kommende tid.

"Vi arbejder på at udsende en alternativ opdaterings-pakke efter ferien," lyder det fra selskabet.

Læs Computerworlds store test af Surface Pro 2: Test: Surface Pro 2 er noget helt specielt

Læs også:

Fem ting: Sådan kan Microsoft gøre Surface Pro bedre

Test: Microsoft Surface Pro er fremtidens bærbare

Ny Surface er udsolgt inden lanceringen - næsten da

Her er dommen over Microsofts nye Surface-modeller
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.