Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Overblik: Så tungt bliver chefskiftet i KMD

Overblik: Vagtskiftet på topposten hos KMD varsler nye tider for det store selskab. Få overblikket over udskiftningen af KMD's administrerende direktør.

Det kom som en overraskelse for de fleste, da KMD's mangeårige og succesrige topchef, Lars Monrad-Gylling, for få dage siden valgte at tage sit gode tøj og gå efter 15 år på posten.

Beslutningen om at forlade selskabet tog han i efteråret, hvilket gav KMD's bestyrelse god tid til i al stilhed at finde hans afløser.

Valget faldt på TDC's koncerndirektør Eva Berneke, der nu overtager ledelsen af et af Danmarks største og vigtigste it-selskaber.

Få overblikket over chefskiftet i KMD.

Klik på hvert link herunder for at læse mere.


Her er KMD's nye topchef
KMD har udnævnt ny topchef. Se hende her.


Portræt: Sådan er KMD's nye topchef

Portræt: Ambitiøs. Skarp som en ragekniv. Veluddannet. Hurtig. Lær KMD's nye topchef lidt nærmere at kende.


Eva Berneke: Her er mine planer som ny KMD-direktør
Eva Berneke sætter sig inden længe til rette i direktørstolen hos KMD. Læs her, hvad hun har udset sig som sine første og største opgaver.


Denne mand leder KMD efter som ny topchef
ComputerViews: Se de ting, som KMD's topchef skal kunne, her.


Her er den helt store udfordring for KMD's nye topchef
Særligt én udfordring vil den nye KMD-topchef, Eva Berneke, skulle forholde sig til, når hun tiltræder. Men der er også et helt uopdyrket marked indenfor rækkevidde.


Lars Monrad-Gylling: Derfor forlader jeg KMD nu
Interview: KMD's administrerende direktør stopper efter 15 år på posten. Her fortæller han hvorfor.


KMD-direktør stopper
Lars Monrad-Gylling er færdig som direktør i KMD.


KMD's store slankekur: Derfor fyrer selskabet trods enormt overskud
ComputerViews: KMD skovler enorme beløb ind i kassen og er en fantastisk vækst-forretning. Alligevel fyrer ledelsen nu mere end hver 12. medarbejder. Se her, hvordan det kan hænge sammen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere