Artikel top billede

Overblik: Så tungt bliver chefskiftet i KMD

Overblik: Vagtskiftet på topposten hos KMD varsler nye tider for det store selskab. Få overblikket over udskiftningen af KMD's administrerende direktør.

Det kom som en overraskelse for de fleste, da KMD's mangeårige og succesrige topchef, Lars Monrad-Gylling, for få dage siden valgte at tage sit gode tøj og gå efter 15 år på posten.

Beslutningen om at forlade selskabet tog han i efteråret, hvilket gav KMD's bestyrelse god tid til i al stilhed at finde hans afløser.

Valget faldt på TDC's koncerndirektør Eva Berneke, der nu overtager ledelsen af et af Danmarks største og vigtigste it-selskaber.

Få overblikket over chefskiftet i KMD.

Klik på hvert link herunder for at læse mere.


Her er KMD's nye topchef
KMD har udnævnt ny topchef. Se hende her.


Portræt: Sådan er KMD's nye topchef

Portræt: Ambitiøs. Skarp som en ragekniv. Veluddannet. Hurtig. Lær KMD's nye topchef lidt nærmere at kende.


Eva Berneke: Her er mine planer som ny KMD-direktør
Eva Berneke sætter sig inden længe til rette i direktørstolen hos KMD. Læs her, hvad hun har udset sig som sine første og største opgaver.


Denne mand leder KMD efter som ny topchef
ComputerViews: Se de ting, som KMD's topchef skal kunne, her.


Her er den helt store udfordring for KMD's nye topchef
Særligt én udfordring vil den nye KMD-topchef, Eva Berneke, skulle forholde sig til, når hun tiltræder. Men der er også et helt uopdyrket marked indenfor rækkevidde.


Lars Monrad-Gylling: Derfor forlader jeg KMD nu
Interview: KMD's administrerende direktør stopper efter 15 år på posten. Her fortæller han hvorfor.


KMD-direktør stopper
Lars Monrad-Gylling er færdig som direktør i KMD.


KMD's store slankekur: Derfor fyrer selskabet trods enormt overskud
ComputerViews: KMD skovler enorme beløb ind i kassen og er en fantastisk vækst-forretning. Alligevel fyrer ledelsen nu mere end hver 12. medarbejder. Se her, hvordan det kan hænge sammen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere