Artikel top billede

Overblik: Alt dette kan din smartphone lige om lidt

Overblik: Se mest fantastiske nyheder og produkter fra verdens største mobil-kongres, der sætter kursen for fremtidens mobile produkter.

Overblik Vi lever i en tid, hvor tingene skal være mobile. Ingen er længere i tvivl om, at det er afgørende for et it-produkts succes, at det er udviklet med et blik rettet mod mobil brug.

Måske derfor er den årlige Mobile World Congress i Barcelona blevet katapulteret op til at være den måske vigtigste teknologi-kongres i verden.

Her mødes de vigtigste folk for at opsnuse, hvilken retning mobilmarkedet vil bevæge sig i det kommende år.

Computerworld var med på kongressen. Klik videre og læs de vigtigste nyheder fra verdens vigtigste mobil-kongres.

Klik på hver enkelt artikel for at få mere at vide.


IBM's globale topdirektør: Tre trends afgør vores fremtid

Tre helt centrale tendenser afgør din virksomheds fremtid, lyder det fra IBM's CEO, Virginia Rometty, på Mobile World Congress.


Se de nye smartphones fra Asus, Lenovo og ZTE
Nye smartphones, lækre biler, gigantiske messehaller og topchefer på scenen. Det hele findes på Mobile World Congress. Se billeder fra mobilmessen her.


Ikke længere godt nok: Vi skal have en ny type mobilnetværk

Fremtidens mobilnetværk skal kunne helt andre ting end i dag, og det kræver omfattende ændringer på teknologi-siden.


Eksperternes dom er klar: Denne mobil er verdens bedste

På Mobile World Congress i Barcelona er en smartphone kåret som verdens bedste telefon. Se den her - og se om du er enig.


Mark Zuckerberg på MWC: Her er mit næste store projekt
Facebook-stifter Mark Zuckerberg kom på Mobile World Congress i Barcelona med en klar melding om, hvor han og det sociale netværk skal bevæge sig hen i de kommende år.


Vi har prøvekørt Galaxy S5: Sådan fungerer den

Samsungs Galaxy S5 er netop lanceret på Mobile World Congress i Barcelona. Vi har prøvekørt den nye top-smartphone.


Topboss for kendt tele-gigant: Her er telebranchens mest alvorlige problem

Telemarkedet er under voldsom forandring. Teleoperatørerne har et alvorligt problem. Se hvordan skandinavisk tele-gigant vil gribe opgaven an.


Nye super-chip strømmer ud: Snart kommer de i din smartphone

Masser af chip-producenter er på trapperne med nye 64-bit chip. Hvad kan de egentlig? Få svaret her.


Her er verdens mest sikre smartphone: Den nye Blackphone

Blackphone lover at revolutionere markedet for smartphones, hvor sikkerhed, privatliv og personlig information er i fokus. Men telefonen er ikke NSA-sikker - intet er.


Mozilla på trapperne med smartphone til 135 kroner
På mobil-konferencen i Barcelona er der dyre telefoner, og så er der de helt billige. Læs her, hvad Mozilla har i støbeskeeen til sultne mobilmarkeder.


Her er de nye smartphones og tablets fra MWC 2014

Der er masser af nye gadgets på Mobile World Congress i Barcelona. Her kan du se nogle af produkterne fra fra blandt andre Nokia, Samsung, LG, Huawei og Sony.


WhatsApp-stifter: Sådan vil vi bruge de 100 milliarder fra Facebook

Stifter og administrerende direktør i WhatsApp Jan Koum fortæller på Mobile World Congress, hvordan de mange milliarder fra salget til Facebook skal bruges.


Nokia satser på Android-platformen
Nokias Stephen Elop har netop meddelt, at Nokia efter flere års satsning på Windows Phone nu satser på Android-telefoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere