Overblik: Alt dette kan din smartphone lige om lidt

Overblik: Se mest fantastiske nyheder og produkter fra verdens største mobil-kongres, der sætter kursen for fremtidens mobile produkter.

Overblik Vi lever i en tid, hvor tingene skal være mobile. Ingen er længere i tvivl om, at det er afgørende for et it-produkts succes, at det er udviklet med et blik rettet mod mobil brug.

Måske derfor er den årlige Mobile World Congress i Barcelona blevet katapulteret op til at være den måske vigtigste teknologi-kongres i verden.

Her mødes de vigtigste folk for at opsnuse, hvilken retning mobilmarkedet vil bevæge sig i det kommende år.

Computerworld var med på kongressen. Klik videre og læs de vigtigste nyheder fra verdens vigtigste mobil-kongres.

Klik på hver enkelt artikel for at få mere at vide.

IBM's globale topdirektør: Tre trends afgør vores fremtid

Tre helt centrale tendenser afgør din virksomheds fremtid, lyder det fra IBM's CEO, Virginia Rometty, på Mobile World Congress.

Se de nye smartphones fra Asus, Lenovo og ZTE
Nye smartphones, lækre biler, gigantiske messehaller og topchefer på scenen. Det hele findes på Mobile World Congress. Se billeder fra mobilmessen her.

Ikke længere godt nok: Vi skal have en ny type mobilnetværk

Fremtidens mobilnetværk skal kunne helt andre ting end i dag, og det kræver omfattende ændringer på teknologi-siden.

Eksperternes dom er klar: Denne mobil er verdens bedste

På Mobile World Congress i Barcelona er en smartphone kåret som verdens bedste telefon. Se den her - og se om du er enig.

Mark Zuckerberg på MWC: Her er mit næste store projekt
Facebook-stifter Mark Zuckerberg kom på Mobile World Congress i Barcelona med en klar melding om, hvor han og det sociale netværk skal bevæge sig hen i de kommende år.

Vi har prøvekørt Galaxy S5: Sådan fungerer den

Samsungs Galaxy S5 er netop lanceret på Mobile World Congress i Barcelona. Vi har prøvekørt den nye top-smartphone.

Topboss for kendt tele-gigant: Her er telebranchens mest alvorlige problem

Telemarkedet er under voldsom forandring. Teleoperatørerne har et alvorligt problem. Se hvordan skandinavisk tele-gigant vil gribe opgaven an.

Nye super-chip strømmer ud: Snart kommer de i din smartphone

Masser af chip-producenter er på trapperne med nye 64-bit chip. Hvad kan de egentlig? Få svaret her.

Her er verdens mest sikre smartphone: Den nye Blackphone

Blackphone lover at revolutionere markedet for smartphones, hvor sikkerhed, privatliv og personlig information er i fokus. Men telefonen er ikke NSA-sikker - intet er.

Mozilla på trapperne med smartphone til 135 kroner
På mobil-konferencen i Barcelona er der dyre telefoner, og så er der de helt billige. Læs her, hvad Mozilla har i støbeskeeen til sultne mobilmarkeder.

Her er de nye smartphones og tablets fra MWC 2014

Der er masser af nye gadgets på Mobile World Congress i Barcelona. Her kan du se nogle af produkterne fra fra blandt andre Nokia, Samsung, LG, Huawei og Sony.

WhatsApp-stifter: Sådan vil vi bruge de 100 milliarder fra Facebook

Stifter og administrerende direktør i WhatsApp Jan Koum fortæller på Mobile World Congress, hvordan de mange milliarder fra salget til Facebook skal bruges.

Nokia satser på Android-platformen
Nokias Stephen Elop har netop meddelt, at Nokia efter flere års satsning på Windows Phone nu satser på Android-telefoner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.