Artikel top billede

Helt nye funktioner på vej til Office-programmerne

Microsoft arbejder på helt nye funktioner til Word, Excel og PowerPoint. Programmerne skal ikke bare understøtte touch, men også helt nye måder at navigere og arbejde på.

Microsofts Office 2013 (billedet) skiller sig ud fra de tidligere versioner ved blandt andet at have en langt bedre understøttelse af touch-navigation.

Ifølge vores kolleger på det amerikanske Infoworld er det kun begyndelsen på en række nye måder, vi vil navigere og arbejde på i Office fremadrettet, når vi taler de touch-first-udgaver af Office, Microsoft arbejder på.

Konkret vil Microsoft implementere blandt andet talegenkendelse, stemmekommandoer og bevægelses-funktioner, ligesom understøttelsen af giga-skærme med virtual reality-lignende muligheder også skal styrkes.

Microsoft arbejder på det

Det fortalte Sanjay Manchanda, Office product marketing director, på Microsoft Dynamics Convergence 2014-konference, skriver Infoworld.

"Vi tænker produktivitet som det, at man er i stand til at skabe indhold, foretage handlinger, og for at gøre det har du brug for at bringe andre former for naturlig interaktion i spil: stemme-aktiverede kommandoer og bevægelser kommer til at spille en stor rolle, når vi ser på, hvordan produktivitetsværktøjer vil udvikle sig," udtalte han i en præsentation på konferencen.

"I vil se mere fra Microsoft, der arbejder på at kunne levere disse ting."

I oktober sidste år afslørede den daværende Microsoft-CEO, Steve Ballmer, lidt om, hvordan Microsoft forestiller sig, at fremtidens Office-applikationer kan fungere på de rene touch-enheder - eksempelvis iPad.

"Word, PowerPoint og Excel er alle værktøjer til at producere med. De er optimeret til at blive brugt med tastatur og mus ... iPad vil komme med, når vi laver det, jeg vil kalde ikke bare et touch-understøttende, men touch-first interface. Det er under udvikling ... til både Windows 8 og andre platforme," lød det fra Ballmer.

Læs også:

Sådan laver man intelligent software uden at begå brølere

Her kan vi få store problemer med kunstig intelligens
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.