Artikel top billede

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Apple har frigivet det nye iOS 7.1, der både skal løse et irriterende problem for iPhone-brugerne og samtidig introducerer helt nye funktioner.

Efter at have testet iOS 7.1 til iPhone, iPad og iPod Touch i et længere stykke tid blandt udviklerne har Apple netop frigivet denne nye version af styresystemet til alle brugere.

iOS 7 blev frigivet sidste efterår som en af de største redesigns af Apples styresystem. Blandt nyhederne var en ny brugergrænseflade, redesignede apps og ændringer i Kontrolcenter og Meddelelsescenter.

Her omkring et halvt år senere har Apple så frigivet version 7.1. Der er, som versionsnummeret indikerer, primært tale om en mindre opdatering, men det er dog en version, der indeholder betydelige nyheder for Apple-brugerne.

Først og fremmest er der blevet plads til reparation af diverse fejl i iOS 7.

Lover bedre performance

Heriblandt er det mest interessante, at Apple skriver følgende:

"iPhone 4-brugere vil nyde godt af forbedrede reaktioner og performance."

Hvis det passer, vil det formentlig glæde en hel del iPhone 4-brugere, der med iOS 7 oplevede, at deres smartphone pludselig blev alt for langsom.

iOS 7 er ganske vist kompatibelt med iPhone 4 og iPad 2 - men iOS 7 er også designet og optimeret til nyere - og kraftigere - Apple-hardware.

Et af de værste problemer på iPhone 4 har været, at telefonen ikke vil reagere, når man modtager et opkald, og man ønsker at tage telefonen.

Vi har tidligere beskrevet nogle af de mulige løsninger her.

Nye funktioner og ikoner

iOS 7.1 indeholder også helt nye funktioner, der gør det lettere at anvende iPhonen i bilen.

Det sker i form af Apples nye CarPlay, der lader de velkendte iOS-ikoner og -apps blive integreret i bilens digitale display.

På den måde bliver det lettere at foretage opkald, afspille musik og bruge korttjenester.

Der er dog det ikke helt ubetydelige aber dabai, at Carplay endnu kun understøttes i få og nye biler, heriblandt fra Volvo og Hyundai.

Men deruodver er de største nyheder i iOS 7.1, at selve skærmen til at modtage og foretage telefonopkald har fået et nyt design, så ikonerne blandt andet er runde i stedet for firkantede.

Kalenderen har også fået et nyt design, så man får et bedre overblik over månedens begivenheder.

Sådan henter du iOS 7.1

iOS 7.1 kan hentes ved at gå ind under menuen Indstillinger, Generelt og Softwareopdatering på din iPhone, iPad eller iPad Touch.

Du kan også hente softwaren via iTunes på din computer.

Læs mere om nyhederne på Apples hjemmeside.

Læs også:

Her er de store nyheder i iOS 7.1 til iPhone og iPad

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt

Gør Apple din gamle iPhone "sløv" med vilje?

Fire lette trin: Få hastigheden tilbage i din iPhone eller iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere