Artikel top billede

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Apple har frigivet det nye iOS 7.1, der både skal løse et irriterende problem for iPhone-brugerne og samtidig introducerer helt nye funktioner.

Efter at have testet iOS 7.1 til iPhone, iPad og iPod Touch i et længere stykke tid blandt udviklerne har Apple netop frigivet denne nye version af styresystemet til alle brugere.

iOS 7 blev frigivet sidste efterår som en af de største redesigns af Apples styresystem. Blandt nyhederne var en ny brugergrænseflade, redesignede apps og ændringer i Kontrolcenter og Meddelelsescenter.

Her omkring et halvt år senere har Apple så frigivet version 7.1. Der er, som versionsnummeret indikerer, primært tale om en mindre opdatering, men det er dog en version, der indeholder betydelige nyheder for Apple-brugerne.

Først og fremmest er der blevet plads til reparation af diverse fejl i iOS 7.

Lover bedre performance

Heriblandt er det mest interessante, at Apple skriver følgende:

"iPhone 4-brugere vil nyde godt af forbedrede reaktioner og performance."

Hvis det passer, vil det formentlig glæde en hel del iPhone 4-brugere, der med iOS 7 oplevede, at deres smartphone pludselig blev alt for langsom.

iOS 7 er ganske vist kompatibelt med iPhone 4 og iPad 2 - men iOS 7 er også designet og optimeret til nyere - og kraftigere - Apple-hardware.

Et af de værste problemer på iPhone 4 har været, at telefonen ikke vil reagere, når man modtager et opkald, og man ønsker at tage telefonen.

Vi har tidligere beskrevet nogle af de mulige løsninger her.

Nye funktioner og ikoner

iOS 7.1 indeholder også helt nye funktioner, der gør det lettere at anvende iPhonen i bilen.

Det sker i form af Apples nye CarPlay, der lader de velkendte iOS-ikoner og -apps blive integreret i bilens digitale display.

På den måde bliver det lettere at foretage opkald, afspille musik og bruge korttjenester.

Der er dog det ikke helt ubetydelige aber dabai, at Carplay endnu kun understøttes i få og nye biler, heriblandt fra Volvo og Hyundai.

Men deruodver er de største nyheder i iOS 7.1, at selve skærmen til at modtage og foretage telefonopkald har fået et nyt design, så ikonerne blandt andet er runde i stedet for firkantede.

Kalenderen har også fået et nyt design, så man får et bedre overblik over månedens begivenheder.

Sådan henter du iOS 7.1

iOS 7.1 kan hentes ved at gå ind under menuen Indstillinger, Generelt og Softwareopdatering på din iPhone, iPad eller iPad Touch.

Du kan også hente softwaren via iTunes på din computer.

Læs mere om nyhederne på Apples hjemmeside.

Læs også:

Her er de store nyheder i iOS 7.1 til iPhone og iPad

En måned med iOS 7: Genialt eller gumpetungt

Gør Apple din gamle iPhone "sløv" med vilje?

Fire lette trin: Få hastigheden tilbage i din iPhone eller iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere