Stor Google-tjeneste kommer endelig til Danmark

Danmark er ofte en smule bagud, når de store firmaer kommer med nye tjenester, men nu er en af Googles helt store tjenester endelig på vej til de danske forbrugere.

Google udvider nu deres 'Play Movies'-tjeneste til 37 nye markeder. Heriblandt Danmark og de andre nordiske lande.

Det skriver tech-sitet 9to5google.com.  

'Play Movies' er en service, hvor man kan se downloadede film, som man lejer igennem systemet. Enten på en Android-enhed, via en webbrowser eller på en tilkøbt Chromecast.

Ud over Danmark er tjenesten blevet udvidet til 36 andre lande, heriblandt Norge og Sverige, men også rigtig mange sydamerikanske og afrikanske lande får nu adgang til Googles filmtjeneste.

Gælder kun film
Dog gælder udvidelsen kun for film. I lande som Storbritannien, Japan, USA og Australien har man også adgang til serier som "The Walking Dead", men det må vi altså stadig se sultent efter i Danmark.

Tjenesten har dog noget at konkurrere imod i Danmark.

Play Movies er en direkte konkurrent til Apples iTunes og tjenester som HBO Nordic og Netflix, og især sidstnævnte har danskerne taget til sig med åbne arme. Netflix er ifølge DR's nyeste rapport om dansk medieudvikling Danmarks sjettestørste "tv-kanal".

Netflix alene står for tre procent af al tv-sening i Danmark, hvor alle andre streamingtjenester tilsammen kun udgør én procent.

Danmark mangler stadig at få adgang til Googles magasiner, tv-shows og musik-tjeneste.

Sammen med nyheden om de nye markeder har Google også opdateret deres Play Movies-app, så man kan downloade SD- og HD-film - tidligere har det kun været HD. Yderligere er også downloadhastigheden blevet opgraderet.

Læs også: 

Derfor giver Netflix alle de andre bøllebank

Endelig på Netflix - men konsekvenserne kan blive alvorlige

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.