Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Stort dating-site blokerer for alle besøg fra Firefox-browsere

Stort dating-site blokerer for alle Firefox-besøgende. "Brug en anden browser," lyder det fra selskabet. Se hvorfor her.

Datingsitet OkCupid med flere millioner brugere har blokeret for adgangen, hvis du besøger kærlighedshjemmesiden fra en Firefox-browser.

Årsag: Dating-sitet ønsker ikke at støtte Mozillas nye administrerende direktør, Brendan Eichs, Firefox-browser, efter at Mozilla-direktøren i 2008 støttede et forbud mod, at to personer af samme køn kan blive gift.

Det skriver BBC.

Tager det personligt og professionelt

Hvis man surfer ind på dating-hjemmesiden via en Firefox-browser, bliver man mødt af en tekst, der forklarer, hvorfor datingsitet tager denne kamp op.

"Vi har i de seneste 10 år været dedikerede til at sætte folk sammen - alle slags folk. Hvis individer som Mr. Eich fik ret, så ville omkring otte procent af alle forhold, som vi har arbejdet så hårdt for at skabe, være forbudte," lyder det på hjemmesiden.

"Lighed omkring homoseksuelle forhold er personligt vigtige for mange af os her på OkCupid, men professionelt er det vigtigt for hele selskabet," fortsætter svadaen.

Brug andre browsere

Selskabet opfordrer sine brugere til at anvende andre browsere - blandt andet Chrome, Opera og Internet Explorer, som måske på grund af en af stavefejl er omdøbt til Internet Exploder.

Samtidig har OkCupid i bunden af sin hjemmeside til Firefox-brugerne et link ind til det rigtige dating-site, så blokeringen har altså en mere symbolsk og politisk betydning, end der reelt er lukket for søgninger efter romantik med det modsatte - eller samme - køn.

Datingsitet har også en lille faktaboks, der beskriver, hvordan Brendan Eich i 2008 donerede 1.000 dollar i sit eget og Mozillas navn for at få afskaffet homo-vielser i den amerikanske delstat Californien.

Inden for den brede it-branche er Brendan Eich nok mest kendt for sit arbejde med Netscape-browseren, sin mangeårige karriere hos Mozilla og ikke mindst som manden bag JavaScript.

Efter udnævnelsen fra teknologidirektør til administrerende direktør har flere Mozilla-medarbejdere også opfordret den kontroversielle leder til at træde tilbage på grund af hans anti-homoseksuelle donation.

Læs også:
Kode-guru overtager styringen med Firefox
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere