Twitters hemmelige plan: Skal oversvømmes af annoncer

Inden for de næste måneder kan din Twitter-konto blive fyldt med annoncer.

Twitter er på vej til at skrue gevaldigt op for indtægskilderne på den populære sociale tjeneste.

Ifølge Wall Street Journal er selskabet på vej med ikke mindre end 15 nye annoncerings-muligheder, som mulige annoncører kan anvende til at nå ud til Twitters mange brugere.

De 15 nye annonce-former ventes alle at blive sat i drift i løbet af de kommende seks måneder.

Udrulningen vil begynde i det små med en ny type annonce, der blot vil opfordre Twitter-brugerne til at downloade apps til deres smartphones.

Et klik på download-linket vil her føre dig til app'en i App Store.

Det ventes, at Twitter vil udvide disse muligheder til også at omfatte eksempelvis muligheden for at købe billetter eller lignende.

De nye annoncerings-muligheder vil efter alt at dømme på mange måder blive en udvidelse af den nuværende Cards-mulighed i Twitter, hvor man kan se previews af billeder, videoer og websites ved siden af et tweet.

Hensigten er at give annoncørerne en mulighed for at fremvise et klart 'call to action' overfor brugerne, så de eksempelvis klikker sig videre fra de sponsorerede tweets.

Twitter blev børsnoteret i november, hvor markedet værdifastsatte Twitter til gigantiske 10 milliarder kroner, selv om selskabet endnu aldrig har tjent en krone.

Det har lagt pres på selskabets behov for at øge indtjeningen fra de mange brugere.

Det kan du læse mere om her: Vupti: Twitter er pludselig mange milliarder kroner værd.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.