Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Twitters hemmelige plan: Skal oversvømmes af annoncer

Inden for de næste måneder kan din Twitter-konto blive fyldt med annoncer.

Twitter er på vej til at skrue gevaldigt op for indtægskilderne på den populære sociale tjeneste.

Ifølge Wall Street Journal er selskabet på vej med ikke mindre end 15 nye annoncerings-muligheder, som mulige annoncører kan anvende til at nå ud til Twitters mange brugere.

De 15 nye annonce-former ventes alle at blive sat i drift i løbet af de kommende seks måneder.

Udrulningen vil begynde i det små med en ny type annonce, der blot vil opfordre Twitter-brugerne til at downloade apps til deres smartphones.

Et klik på download-linket vil her føre dig til app'en i App Store.

Det ventes, at Twitter vil udvide disse muligheder til også at omfatte eksempelvis muligheden for at købe billetter eller lignende.

De nye annoncerings-muligheder vil efter alt at dømme på mange måder blive en udvidelse af den nuværende Cards-mulighed i Twitter, hvor man kan se previews af billeder, videoer og websites ved siden af et tweet.

Hensigten er at give annoncørerne en mulighed for at fremvise et klart 'call to action' overfor brugerne, så de eksempelvis klikker sig videre fra de sponsorerede tweets.

Twitter blev børsnoteret i november, hvor markedet værdifastsatte Twitter til gigantiske 10 milliarder kroner, selv om selskabet endnu aldrig har tjent en krone.

Det har lagt pres på selskabets behov for at øge indtjeningen fra de mange brugere.

Det kan du læse mere om her: Vupti: Twitter er pludselig mange milliarder kroner værd.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere