Artikel top billede

Vild succes: Så mange har downloadet Office til iPad

Office til iPad bliver flået ned af hylderne. Alligevel er det svært at vide, om den nye iPad-Office egentlig er en succes.

Dårligt nok havde Microsoft sluppet launch-knappen, før den nye Office til iPad tordnede til vejrs på listen over de mest populære og mest downloadede apps til Apples App Store.

Siden lanceringen i sidste uge er løsningen blevet downloadet 12 millioner gange og er fortsat blandt de mest downloadede i App Store.

Du kan læse mere om lanceringen her: Microsoft i kovending: Lancerer kæmpeprogram til iPad.

Microsoft har tidligere lanceret enkeltstående iPad-apps med del-elementer til Office, men det er første gang, at selskabet lancerer native gratis-versioner af hoved-programmerne i Office, nemlig Word, Excel og PowerPoint.

Fidusen for Microsoft er, at brugerne er nødt til at investere i et abonnement til Office 365, hvis de for alvor skal kunne arbejde med de pågældende apps.

Det er en helt ny tilgang for Microsoft, der ellers hidtil har fokuseret på med alle midler at lokke brugerne over på Windows-fokuserede systemer.

Du kan læse mere om dette markante strategi-skifte her: Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid.

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt iPadbrugerne vitterligt vil benytte de nye Office-apps som en sluse over mod Office 365, eller om de mange downloads primært skyldes nysgerrighed og lysten til at se, hvordan løsningen egentlig fungerer.

Du kan læse mere om modtagelsen af Office til iPad her: Her er dommen over Office til iPad: Geniale eller gumpetunge apps?

Computerworlds amerikanske søstermedie, Macworld, har vurderet både Excel og Word ganske højt med en rating på 4 ud af 5 til Excel og Word, mens PowerPoint får ratingen 3,5 ud af 5 på grund af dets relativt lave antal features.
IT-JOB

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

SW and IT infrastructure Solution Architect

National Oilwell Varco Denmark I/S

Software Developer

Hansen Technologies Denmark A/S

Senior Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.