Artikel top billede

Vild succes: Så mange har downloadet Office til iPad

Office til iPad bliver flået ned af hylderne. Alligevel er det svært at vide, om den nye iPad-Office egentlig er en succes.

Dårligt nok havde Microsoft sluppet launch-knappen, før den nye Office til iPad tordnede til vejrs på listen over de mest populære og mest downloadede apps til Apples App Store.

Siden lanceringen i sidste uge er løsningen blevet downloadet 12 millioner gange og er fortsat blandt de mest downloadede i App Store.

Du kan læse mere om lanceringen her: Microsoft i kovending: Lancerer kæmpeprogram til iPad.

Microsoft har tidligere lanceret enkeltstående iPad-apps med del-elementer til Office, men det er første gang, at selskabet lancerer native gratis-versioner af hoved-programmerne i Office, nemlig Word, Excel og PowerPoint.

Fidusen for Microsoft er, at brugerne er nødt til at investere i et abonnement til Office 365, hvis de for alvor skal kunne arbejde med de pågældende apps.

Det er en helt ny tilgang for Microsoft, der ellers hidtil har fokuseret på med alle midler at lokke brugerne over på Windows-fokuserede systemer.

Du kan læse mere om dette markante strategi-skifte her: Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid.

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt iPadbrugerne vitterligt vil benytte de nye Office-apps som en sluse over mod Office 365, eller om de mange downloads primært skyldes nysgerrighed og lysten til at se, hvordan løsningen egentlig fungerer.

Du kan læse mere om modtagelsen af Office til iPad her: Her er dommen over Office til iPad: Geniale eller gumpetunge apps?

Computerworlds amerikanske søstermedie, Macworld, har vurderet både Excel og Word ganske højt med en rating på 4 ud af 5 til Excel og Word, mens PowerPoint får ratingen 3,5 ud af 5 på grund af dets relativt lave antal features.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere