Artikel top billede

Vild succes: Så mange har downloadet Office til iPad

Office til iPad bliver flået ned af hylderne. Alligevel er det svært at vide, om den nye iPad-Office egentlig er en succes.

Dårligt nok havde Microsoft sluppet launch-knappen, før den nye Office til iPad tordnede til vejrs på listen over de mest populære og mest downloadede apps til Apples App Store.

Siden lanceringen i sidste uge er løsningen blevet downloadet 12 millioner gange og er fortsat blandt de mest downloadede i App Store.

Du kan læse mere om lanceringen her: Microsoft i kovending: Lancerer kæmpeprogram til iPad.

Microsoft har tidligere lanceret enkeltstående iPad-apps med del-elementer til Office, men det er første gang, at selskabet lancerer native gratis-versioner af hoved-programmerne i Office, nemlig Word, Excel og PowerPoint.

Fidusen for Microsoft er, at brugerne er nødt til at investere i et abonnement til Office 365, hvis de for alvor skal kunne arbejde med de pågældende apps.

Det er en helt ny tilgang for Microsoft, der ellers hidtil har fokuseret på med alle midler at lokke brugerne over på Windows-fokuserede systemer.

Du kan læse mere om dette markante strategi-skifte her: Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid.

Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt iPadbrugerne vitterligt vil benytte de nye Office-apps som en sluse over mod Office 365, eller om de mange downloads primært skyldes nysgerrighed og lysten til at se, hvordan løsningen egentlig fungerer.

Du kan læse mere om modtagelsen af Office til iPad her: Her er dommen over Office til iPad: Geniale eller gumpetunge apps?

Computerworlds amerikanske søstermedie, Macworld, har vurderet både Excel og Word ganske højt med en rating på 4 ud af 5 til Excel og Word, mens PowerPoint får ratingen 3,5 ud af 5 på grund af dets relativt lave antal features.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere