Google sætter Google Glass til salg - her er prisen

I næste uge kommer Google Glass til salg en enkelt dag i USA. Prisen for den skrabede version af brillerne ligger pænt over smartphone-topmodellerne.

Software-giganten Google er klar til at lange sine længe ventede Google Glass-briller over disken.

Det sker i næste uge, tirsdag den 15. april, til en pris, der ligger på 1.500 dollar plus skatter for et medlemskab af Glass Explorer-programmet, svarende til godt 8.000 kroner.

Inden du finder hammer og sparegris frem, bør du nok vide, at salget af de intelligente briller er begrænset til denne ene dag og kun til amerikanske kunder.

Det skriver Google på sin blog.

"Til alle uden for USA beklager vi. (Vi er bare ikke klar til at sælge Glass i andre lande)," skriver Google på sin blog.

En test-version
Eftersom Google inviterer folk til at købe sig ind i Explorer-programmet, betyder det også, at det er Explorer-udgaven af brillerne, som de får for øjnene.

Det betyder med andre ord, at det ikke er den færdige version, som Google sælger den ene dag i næste uge.

Explorer-programmet består af en lang række brugere, der alle er med til at toptune brillerne i Googles beta-ånd.

Når den endelige version af Google Glass kommer til salg, kan vi derfor forvente bedre funktionalitet og en pris, der kan svinge både den ene og den anden vej.

Indtil videre er det uvist, hvornår brillerne kommer til salg i resten af verden - herunder Danmark.

Læs også: 
Anmeldernes dom over Google Glass: Kæmpe potentiale ligesom iPhone 1

Sådan fungerer apps til Google Glass: Tør du se med?

Udskældt Google-produkt forsøger at gøre sig lækker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsvirksomhed ramt af "koordineret angreb": Vil ikke svare på om det har rødder i SolarWinds-angrebet
Leverandøren af netværksenheder SonicWall har meldt ud, at virksomheden har været offer for et cyberangreb. Men firmet vil ikke svare på, om det har relation til det store SolarWinds-angreb.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.