Google sætter Google Glass til salg - her er prisen

I næste uge kommer Google Glass til salg en enkelt dag i USA. Prisen for den skrabede version af brillerne ligger pænt over smartphone-topmodellerne.

Software-giganten Google er klar til at lange sine længe ventede Google Glass-briller over disken.

Det sker i næste uge, tirsdag den 15. april, til en pris, der ligger på 1.500 dollar plus skatter for et medlemskab af Glass Explorer-programmet, svarende til godt 8.000 kroner.

Inden du finder hammer og sparegris frem, bør du nok vide, at salget af de intelligente briller er begrænset til denne ene dag og kun til amerikanske kunder.

Det skriver Google på sin blog.

"Til alle uden for USA beklager vi. (Vi er bare ikke klar til at sælge Glass i andre lande)," skriver Google på sin blog.

En test-version
Eftersom Google inviterer folk til at købe sig ind i Explorer-programmet, betyder det også, at det er Explorer-udgaven af brillerne, som de får for øjnene.

Det betyder med andre ord, at det ikke er den færdige version, som Google sælger den ene dag i næste uge.

Explorer-programmet består af en lang række brugere, der alle er med til at toptune brillerne i Googles beta-ånd.

Når den endelige version af Google Glass kommer til salg, kan vi derfor forvente bedre funktionalitet og en pris, der kan svinge både den ene og den anden vej.

Indtil videre er det uvist, hvornår brillerne kommer til salg i resten af verden - herunder Danmark.

Læs også: 
Anmeldernes dom over Google Glass: Kæmpe potentiale ligesom iPhone 1

Sådan fungerer apps til Google Glass: Tør du se med?

Udskældt Google-produkt forsøger at gøre sig lækker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Nationalt sikkerhedscenter advarer: Har du ikke patchet denne VPN-sårbarhed er du blevet hacket
Organisationer, der endnu ikke har installeret en patch udsendt af Fortinet i 2019, kan godt regne med, at de er blevet hacket, advarer det britiske National Cyber Security Centre.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Stor undersøgelse: Sådan vil datacentret være konfigureret i 2025
Hvordan vil køling, strømforsyning, 5G og stigende efterspørgsel på services påvirke fremtidens datacenter? Ny rapport tegner et billede af en spændende fremtid.