Artikel top billede

Google sætter Google Glass til salg - her er prisen

I næste uge kommer Google Glass til salg en enkelt dag i USA. Prisen for den skrabede version af brillerne ligger pænt over smartphone-topmodellerne.

Software-giganten Google er klar til at lange sine længe ventede Google Glass-briller over disken.

Det sker i næste uge, tirsdag den 15. april, til en pris, der ligger på 1.500 dollar plus skatter for et medlemskab af Glass Explorer-programmet, svarende til godt 8.000 kroner.

Inden du finder hammer og sparegris frem, bør du nok vide, at salget af de intelligente briller er begrænset til denne ene dag og kun til amerikanske kunder.

Det skriver Google på sin blog.

"Til alle uden for USA beklager vi. (Vi er bare ikke klar til at sælge Glass i andre lande)," skriver Google på sin blog.

En test-version

Eftersom Google inviterer folk til at købe sig ind i Explorer-programmet, betyder det også, at det er Explorer-udgaven af brillerne, som de får for øjnene.

Det betyder med andre ord, at det ikke er den færdige version, som Google sælger den ene dag i næste uge.

Explorer-programmet består af en lang række brugere, der alle er med til at toptune brillerne i Googles beta-ånd.

Når den endelige version af Google Glass kommer til salg, kan vi derfor forvente bedre funktionalitet og en pris, der kan svinge både den ene og den anden vej.

Indtil videre er det uvist, hvornår brillerne kommer til salg i resten af verden - herunder Danmark.

Læs også: 
Anmeldernes dom over Google Glass: Kæmpe potentiale ligesom iPhone 1

Sådan fungerer apps til Google Glass: Tør du se med?

Udskældt Google-produkt forsøger at gøre sig lækker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere