Artikel top billede

Udskældt Google-produkt forsøger at gøre sig lækker

Googles futuristiske briller kaldet Glass har fået massiv kritik for sit design. Men nu har søgegiganten ændret produktet - se her hvordan det ser ud.

Google Glass er et af tidens mest hypede it-produkter, og det er endnu ikke officielt sat til salg, selv om det er 1,5 år siden, at søgegiganten præsenterede den første udgave.

Kritikken af de futuristiske briller har været hård - især af designet som er blevet beskyldt for at være nørdet og kikset.

Samtidig er der blevet peget fingre ad, at Google Glass ikke var designet til folk, der bruger briller i forvejen.

Google har taget kritikken til sig og har redesignet produktet, så det nu virker med brilleglas, der fås med styrke.

Glass er nu kompatibel med fire forskellige brillestel, der udgør den netop lancerede Titanium Collection, og de koster 225 dollar per styk, hvilket svarer til 1.250 kroner.

Du kan se, hvordan de ser ud i denne video:

Prisen for Titanium Collection skal lægges oven i de 1.500 dollar, cirka 8.200 kroner, som et par Google Glass Explorer Edition i øjeblikket koster.

Det er dog kun særligt udvalgte udviklere eller it-personligheder i USA, som har fået mulighed for at skrive sig op og eventuelt få fingre i Explorer-versionen, der endnu ikke er et færdigt produkt.

Google har ud over Titanium Collection også tilføjet nye solbrilleglas til samlingen. De kan sættes sammen med Google Glass, og det koster 150 dollar at få fingre i dem, cirka 820 kroner.

Efterhånden skulle det være muligt for Google Glass-ejere at vælge mellem 40 forskellige kombinationer af brillestel, farver og solbrilleglas.

Det ventes, at den første rigtige version af Google Glass sættes til salg i USA senere på året, men den endelige pris er ikke offentliggjort.

Dermed træder Google ind på den store scene for kropsbåren it-udstyr, hvor der i øjeblikket lanceres adskillige nye produkter, der er mere eller mindre talentfulde.

Du kan se nogle af dem her.

Google får i øvrigt ikke lov til at være ene om at stå bag et par briller proppet med teknik.

Samsung er ifølge Korean Times på vej med Galaxy Glass, og sydkoreanerne skulle have registreret et patent på produktet.

En mulig lancering forventes på IFA-messen i Berlin til september.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.