Artikel top billede

Derfor storhitter særligt styresystem fra Apple

Mac OS X Mavericks har for alvor indtaget Mac-brugernes maskiner. Det er der en god grund til.

Apples Mac-styresystem Mavericks, der blev frigivet i efteråret, har udmærket sig på mere end én måde.

For det første er Mavericks det første styresystem, som Apple har givet gratis væk til eksisterende Mac-brugere.

For det andet - og det skyldes nok i høj grad gratis-tiltaget - viser nye tal, at Mavericks er et af de allermest udbredte Apple-styresystemer.

Det skriver vores kolleger på det amerikanske Network World.

OS X Mavericks var installeret på halvdelen af alle de Mac-computere, der var online i marts, viser statistik fra Net Applications.

Det er den største udbredelse af et Mac-styresystem siden Snow Leopard, der udkom i 2009.

Denne version af Mac OS X har klaret sig bedre end de to efterfølgende versioner, Lion og Mountain Lion, men Mavericks formår altså at gøre Snow Leopard kunsten efter.

Ifølge opgørelsen fra Net Applications ligger Snow Leopard i dag på 17 procent, Lion på 14 procent og Mountain Lion på 16 procent af de Mac-computere, der var online i marts.

Ud over at Mavericks er det første gratis Mac-styresystem fra Apple, er der også en række andre argumenter for at opgradere til denne version.

Læs Computerworlds test af Mavericks her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere