Artikel top billede

Vælter ind: Nyt Facebook-firma scorer en million nye brugere om dagen

Brugerne vælter ind til nyt Facebook-firma, der tilbyder særlig løsning til ikke mindst folk uden internet.

Det vælter ind med nye brugere til sms-tjenesten WhatsApp, som Facebook købte for enorme 100 milliarder kroner i slutningen af februar.

Du kan læse mere om købet her: Facebook køber kæmpe-konkurrent for 100 milliarder kroner.

Siden opkøbet for et par måneder siden har WhatsApp fået 50 millioner nye brugere.

Det betyder, at tjenesten nu snart runder den halve milliard brugere.

Mark Zuckerbergs ambition er at runde en milliard WhatsApp-brugere.

De fleste af de nye brugere er kommet til i spirende vækstlande som Brasilien, Indien, Mexico og Rusland.

"Det er folk, der aldrig har anvendt en computer eller en bærbar eller endda internettet, som nu melder sig til," lyder det fra WhatsApp-stifter Jan Koum til Times.

WhatsApps produkt er en app til realtids-beskeder, der minder om sms - blot uden at betale sms-tarif.

Selskabet har i den seneste tid kørt større kampagner rettet mod brugere, der blot har en telefon - blandt andet med et særligt WhatsApp-simkort, som beskederne kan sendes og modtages med.

Hertil kommer muligheden for at dele billeder og videoer med hinanden.

Der bliver således dagligt delt omkring 700 millioner billeder og 100 millioner videoer via WhatsApp, hvilket er væsentligt flere end de kendte foto-tjenester som Instagram (60 millioner billeder om dagen) og Snapchat (400 millioner billeder og videoer om dagen) og Facebook selv (350 millioner billeder om dagen).

WhatsApp har ingen planer om at folde sig ud som social tjeneste, men skal for Facebook være et brohoved ud til de mange mennesker, der i dag ellers har ingen eller kun begrænset mulighed for at nå Facebooks univers gennem en almindelig internet-forbindelse.

Det kan du læse mere om her: Derfor betaler Facebook 100 milliarder kroner for firma med 50 ansatte - her er planen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.