Artikel top billede

Vælter ind: Nyt Facebook-firma scorer en million nye brugere om dagen

Brugerne vælter ind til nyt Facebook-firma, der tilbyder særlig løsning til ikke mindst folk uden internet.

Det vælter ind med nye brugere til sms-tjenesten WhatsApp, som Facebook købte for enorme 100 milliarder kroner i slutningen af februar.

Du kan læse mere om købet her: Facebook køber kæmpe-konkurrent for 100 milliarder kroner.

Siden opkøbet for et par måneder siden har WhatsApp fået 50 millioner nye brugere.

Det betyder, at tjenesten nu snart runder den halve milliard brugere.

Mark Zuckerbergs ambition er at runde en milliard WhatsApp-brugere.

De fleste af de nye brugere er kommet til i spirende vækstlande som Brasilien, Indien, Mexico og Rusland.

"Det er folk, der aldrig har anvendt en computer eller en bærbar eller endda internettet, som nu melder sig til," lyder det fra WhatsApp-stifter Jan Koum til Times.

WhatsApps produkt er en app til realtids-beskeder, der minder om sms - blot uden at betale sms-tarif.

Selskabet har i den seneste tid kørt større kampagner rettet mod brugere, der blot har en telefon - blandt andet med et særligt WhatsApp-simkort, som beskederne kan sendes og modtages med.

Hertil kommer muligheden for at dele billeder og videoer med hinanden.

Der bliver således dagligt delt omkring 700 millioner billeder og 100 millioner videoer via WhatsApp, hvilket er væsentligt flere end de kendte foto-tjenester som Instagram (60 millioner billeder om dagen) og Snapchat (400 millioner billeder og videoer om dagen) og Facebook selv (350 millioner billeder om dagen).

WhatsApp har ingen planer om at folde sig ud som social tjeneste, men skal for Facebook være et brohoved ud til de mange mennesker, der i dag ellers har ingen eller kun begrænset mulighed for at nå Facebooks univers gennem en almindelig internet-forbindelse.

Det kan du læse mere om her: Derfor betaler Facebook 100 milliarder kroner for firma med 50 ansatte - her er planen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere