Artikel top billede

Hemmelig pc fra teknologigigant klar med overraskende styresystem

HP er meget tæt på at lancere en ny notebook med 14-tommer full HD touchskærm og et overraskende valg af styresystem.

Hewlett-Packard, verdens næststørste pc-producent, er på nippet til at sende en ny notebook på markedet, som nok skal vække opsigt - og det skyldes bestemt ikke designet og farvevalget, skriver sitet 9to5google.com

Maskinen kører Android som styresystem og altså ikke det sædvanlige Windows eller Chrome OS. At Google har nikket ok til projektet er der ifølge 9to5google.com ingen tvivl om, for notebooken har angiveligt adgang til Google Play og dermed hele styrken af Google-applikationer og alle de andre apps, man finder der.

Navnet på maskinen er Slatebook 14. Den er slet ikke officielt annonceret endnu, men det italienske site Notebook Italia har fundet en gemt promotionvideo på HP's site, så noget tyder på, at den meget snart sættes til salg.

Specs byder på en full HD 1.920 x 1.080 pixels 14-tommer touchskærm, quadcore Nvidia Tegra 4 eller Tegra 1k og 2 GB ram. Wi-Fi er en selvfølge sammen med Bluetooth, og ifølge videoen er der på nogle udgaver af maskinen plads til et sim-kort, så mobilt internet også er en mulighed.

En HDMI-port kan også ses på maskinen i videoen, og det samme gælder tre USB-porte. Om det er USB 2.0 eller 3.0 er ikke til at sige. Lyden får glæde af Beats Audio.

Opdateret 29. april, kl. 7.30: Videoen er nu fjernet fra HP-sitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere