Artikel top billede

Hemmelig pc fra teknologigigant klar med overraskende styresystem

HP er meget tæt på at lancere en ny notebook med 14-tommer full HD touchskærm og et overraskende valg af styresystem.

Hewlett-Packard, verdens næststørste pc-producent, er på nippet til at sende en ny notebook på markedet, som nok skal vække opsigt - og det skyldes bestemt ikke designet og farvevalget, skriver sitet 9to5google.com

Maskinen kører Android som styresystem og altså ikke det sædvanlige Windows eller Chrome OS. At Google har nikket ok til projektet er der ifølge 9to5google.com ingen tvivl om, for notebooken har angiveligt adgang til Google Play og dermed hele styrken af Google-applikationer og alle de andre apps, man finder der.

Navnet på maskinen er Slatebook 14. Den er slet ikke officielt annonceret endnu, men det italienske site Notebook Italia har fundet en gemt promotionvideo på HP's site, så noget tyder på, at den meget snart sættes til salg.

Specs byder på en full HD 1.920 x 1.080 pixels 14-tommer touchskærm, quadcore Nvidia Tegra 4 eller Tegra 1k og 2 GB ram. Wi-Fi er en selvfølge sammen med Bluetooth, og ifølge videoen er der på nogle udgaver af maskinen plads til et sim-kort, så mobilt internet også er en mulighed.

En HDMI-port kan også ses på maskinen i videoen, og det samme gælder tre USB-porte. Om det er USB 2.0 eller 3.0 er ikke til at sige. Lyden får glæde af Beats Audio.

Opdateret 29. april, kl. 7.30: Videoen er nu fjernet fra HP-sitet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere