Artikel top billede

Sådan fjerner du nemt uønsket software fra Windows 8.1

Gratis stykke software gør det lettere at fjerne de uønskede programmer, der følger med Windows 8.1.

Windows 8 App Remover er et lille gratis program, der lover at gøre det let at fjerne den software fra Windows 8.1, som kommer præinstalleret med styresystemet.

Programmet, der blot fylder 220KB, er designet til at fungere med en frisk Windows 8.x-installation.

Man vælger, hvilken Windows 8-version man har - og derefter kan man krydse af, hvilke programmer man ikke ønsker på maskinen.

Det skriver blandt andre Betanews.

Windows 8 App Remover er i virkeligheden bare et grafisk interface til det Microsoft-værktøj, der hedder dism.exe - men gør det altså lettere at fjerne eksempelvis diverse Bing- og Zune-programmer fra maskinen.

"Et let og omfattende værktøj, der er en stor hjælp for dem, der ønsker at fjerne unødige applikationer fra deres Win OS," lyder beskrivelsen blandt andet.

Du kan hente Windows 8 App Remover her.

Hvis din Windows 8-installation ikke længere er ny, kan du naturligvis stadig fjerne programmerne.

Se herunder hvordan du fjerner programmerne manuelt:

Læs også:

Bloatware: Er det glimrende apps eller en pestilens for dig?

Junkware og tvungne apps: Hvorfor må jeg ikke selv bestemme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere