Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Tidligere direktør fra HP og NetDesign får top-stilling i dansk it-firma

Keld Jersild Olsen, der blandt andet har været administrerende direktør i HP og NetDesign, har netop fået en ny top-stilling i et dansk it-selskab.

Tidligere direktør i HP og NetDesign, Keld Jersild Olsen, bliver ny senior vice president for services i Columbus.

Det meddeler Columbus i en pressemeddelse, hvor det også fremgår, at Keld Jersild Olsen afløser Steen Hybschmann, der i februar blev udnævnt til administrerende direktør i Columbus Danmark.

Keld Jersild Olsen havde en 15 år lang karriere i HP Danmark, inden han meget pludseligt og under stor mystik forlod virksomheden i 2011.

Senere kom han til det TDC-ejede NetDesign, hvor han stoppede i november 2012 i forbindelse med en række store ændringer af virksomheden og medarbejder-fyringer.

Senest har han i en kort periode været senior vice president hos Nets, og nu skal han så stå i spidsen for at drive Columbus' serviceforretning.

"Keld Jersild Olsen har mere end tyve års erfaring fra it-branchen, og har indgående viden om at drive en serviceorganisation. Columbus' serviceforretning er et vigtigt ben i Columbus' strategi, og det er afgørende, at vi får en person, der kan fortsætte den positive udvikling," udtaler koncernchef Thomas Honoré fra Columbus.

"Columbus er en sund koncern med en stærk finansiel platform, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle serviceforretningen og sikre, at Columbus' kunder får førsteklasses support," udtaler Keld Jersild Olsen selv om det nye job.

Columbus, der arbejder med blandt andet implementering og servicering af software til ERP, CRM, BI og portaler, havde i 2012-årsregnskabet en omsætning på 203,7 millioner kroner og 159 ansatte.

Læs også:

Keld Jersild Olsen efter exit: Sådan efterlader jeg NetDesign

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen
Læs hvordan en koncern satsede på en adoptiv, clouddreven fremtid – med udgangspunkt i standardisering, fleksibiitet og den eksisterende infrastruktur.