Artikel top billede

Tidligere direktør fra HP og NetDesign får top-stilling i dansk it-firma

Keld Jersild Olsen, der blandt andet har været administrerende direktør i HP og NetDesign, har netop fået en ny top-stilling i et dansk it-selskab.

Tidligere direktør i HP og NetDesign, Keld Jersild Olsen, bliver ny senior vice president for services i Columbus.

Det meddeler Columbus i en pressemeddelse, hvor det også fremgår, at Keld Jersild Olsen afløser Steen Hybschmann, der i februar blev udnævnt til administrerende direktør i Columbus Danmark.

Keld Jersild Olsen havde en 15 år lang karriere i HP Danmark, inden han meget pludseligt og under stor mystik forlod virksomheden i 2011.

Senere kom han til det TDC-ejede NetDesign, hvor han stoppede i november 2012 i forbindelse med en række store ændringer af virksomheden og medarbejder-fyringer.

Senest har han i en kort periode været senior vice president hos Nets, og nu skal han så stå i spidsen for at drive Columbus' serviceforretning.

"Keld Jersild Olsen har mere end tyve års erfaring fra it-branchen, og har indgående viden om at drive en serviceorganisation. Columbus' serviceforretning er et vigtigt ben i Columbus' strategi, og det er afgørende, at vi får en person, der kan fortsætte den positive udvikling," udtaler koncernchef Thomas Honoré fra Columbus.

"Columbus er en sund koncern med en stærk finansiel platform, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle serviceforretningen og sikre, at Columbus' kunder får førsteklasses support," udtaler Keld Jersild Olsen selv om det nye job.

Columbus, der arbejder med blandt andet implementering og servicering af software til ERP, CRM, BI og portaler, havde i 2012-årsregnskabet en omsætning på 203,7 millioner kroner og 159 ansatte.

Læs også:

Keld Jersild Olsen efter exit: Sådan efterlader jeg NetDesign

HP-direktør Keld Jersild Olsen stopper i selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere