Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Microsofts nye app til Windows Phone: Skal styre dine filer

Microsoft er på vej med en ny fil-manager til Windows Phone- og lover også flere andre nyheder sammen med den kommende Windows Phone 8.1.

Microsoft er i gang med at udvikle en fil-manager til Windows Phone 8.1, der skal gøre det lettere at organisere og tilgå dokumenter, billeder, sange og andre data på smartphonen.

Det skriver vores kolleger på Infoworld og PC World US, der citerer Joe Belfiore, corporate vice president for Windows Phone hos Microsoft.

Det ventes, at det nye værktøj til smartphone-platformen vil være klar til download fra Windows Store ved udgangen af maj måned, meddeler Microsoft-chefen under en spørgeseance.

Han kommer nærmere ind på, hvordan fil-manageren helt præcist kommer til at fungere.

Samtidig forholder Joe Belfiore sig til, hvorfor Windows Phone stadig lader en del tilbage at ønske på app-fronten, når man sammenligner med Android og iOS?

"Som nummer tre er det sværere for os at få apps - men jeg mener, at vi har gjort gode fremskridt i de seneste par år. Vi hviler ikke på laurbærrene," udtaler han og peger på, at der blandt andet er en ny og bedre Facebook-app på vej til Windows Phone, ligesom en bedre version af Skype skal være på trapperne.

Windows Phone 8.1 blev præsenteret af Microsoft under BUILD i sidste måned, men er endnu ikke frigivet i den endelige version til brugerne.

En af de mest interessante nyheder ved denne version er den digitale assistent Cortana, der bliver integreret i Windows Phone 8.1 og blandt andet både kan tale og genkende tale.

Med købet af Nokia satser Microsoft benhårdt på nu at få skabt det helt store gennembrud for Windows Phone - og både aktuelle salgstal og den generelle stemning hos køberne ser ud til at pege i Microsofts retning.

Om det så er nok til at Windows Phone som platform for alvor kan komme til at bide skeer med Android og iOS, må tiden vise.

Læs også:

Microsoft sætter fulde sejl for Windows Phone: Her skal selskabet rydde op

Bombe under iPhone: Nu vil folk have denne smartphone

Derfor kan ny Microsoft-teknologi eskalere mobil-kapløb

Så vild bliver Windows Phone 8.1
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Det hele begyndte med Microsofts Clippy, men i de kommende år truer ny trend med at forandre internettet “Det bliver fuldstændig styret af kunstig intelligent“
Den første generation af internettet var baseret på, at du skulle tænke og pege, men i fremtiden kommer det til at handle om en dialog mellem mennesker og maskine, spår Henrik Fabrin, der er stifter af botvirksomheden Certainly.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.