Artikel top billede

Microsofts nye app til Windows Phone: Skal styre dine filer

Microsoft er på vej med en ny fil-manager til Windows Phone- og lover også flere andre nyheder sammen med den kommende Windows Phone 8.1.

Microsoft er i gang med at udvikle en fil-manager til Windows Phone 8.1, der skal gøre det lettere at organisere og tilgå dokumenter, billeder, sange og andre data på smartphonen.

Det skriver vores kolleger på Infoworld og PC World US, der citerer Joe Belfiore, corporate vice president for Windows Phone hos Microsoft.

Det ventes, at det nye værktøj til smartphone-platformen vil være klar til download fra Windows Store ved udgangen af maj måned, meddeler Microsoft-chefen under en spørgeseance.

Han kommer nærmere ind på, hvordan fil-manageren helt præcist kommer til at fungere.

Samtidig forholder Joe Belfiore sig til, hvorfor Windows Phone stadig lader en del tilbage at ønske på app-fronten, når man sammenligner med Android og iOS?

"Som nummer tre er det sværere for os at få apps - men jeg mener, at vi har gjort gode fremskridt i de seneste par år. Vi hviler ikke på laurbærrene," udtaler han og peger på, at der blandt andet er en ny og bedre Facebook-app på vej til Windows Phone, ligesom en bedre version af Skype skal være på trapperne.

Windows Phone 8.1 blev præsenteret af Microsoft under BUILD i sidste måned, men er endnu ikke frigivet i den endelige version til brugerne.

En af de mest interessante nyheder ved denne version er den digitale assistent Cortana, der bliver integreret i Windows Phone 8.1 og blandt andet både kan tale og genkende tale.

Med købet af Nokia satser Microsoft benhårdt på nu at få skabt det helt store gennembrud for Windows Phone - og både aktuelle salgstal og den generelle stemning hos køberne ser ud til at pege i Microsofts retning.

Om det så er nok til at Windows Phone som platform for alvor kan komme til at bide skeer med Android og iOS, må tiden vise.

Læs også:

Microsoft sætter fulde sejl for Windows Phone: Her skal selskabet rydde op

Bombe under iPhone: Nu vil folk have denne smartphone

Derfor kan ny Microsoft-teknologi eskalere mobil-kapløb

Så vild bliver Windows Phone 8.1
IT-JOB

Unik System Design A/S

Scrum Master

Collectia A/S

Lead Developer

N.C. Nielsen A/S

Digitaliseringskonsulent

T. Hansen Gruppen A/S

Fullstack-udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere