Artikel top billede

Microsoft på trapperne med helt ny Microsoft-computer

Præsenteres måske allerede om to uger

Microsoft er efter alt at dømme på trapperne med den længe ventede Surface Mini-tablet-computer.

Selskabet har udsendt invitation til en præsentation i New York 20. maj, og ordlyden i invitationen antyder, at Microsoft her vil præsentere et lille produkt.

"Join us for a small gathering," hedder det.

Rygter i månedsvis

Der har floreret rygter i nogle måneder om, at Microsoft er på vej med en Surface Mini Windows RT 8.1.

Tidligere på måneden kom en amerikansk forhandler således til at poste sit nye katalog på Amazon.com. Det indeholdte et helt nyt etui til en Surface Mini.

Ifølge rygterne arbejder Microsoft på en tablet-computer med en skærm p enten 7,5 eller 8 tommer, som skal tage konkurrencen op med ikke mindst iPad Mini.

Regner man diverse e-readere som Amazon Kindle og lignende med, var omkring hver anden solgte tablet-computer i 2013 ifølge analysehuset IDC en mini-tablet med en lille skærm.

Læs også:

Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid

Her er de seks vigtigste opgaver for Microsofts nye topchef

Det nye Microsoft: Program-cyklus skal op i fart
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere