Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Printerfirma overhaler Google med endnu en smart-brille

Printerfirmaet Epson har lanceret endnu en smartbrille, før Google overhovedet er kommet ud af starthullet, men brillen fra Epson er nok stadig ikke noget, som du ville vælge.

Google har nu arbejdet på deres smartglasses i over to år, og i den periode har flere andre firmaer forsøgt at komme i forkøbet ind på wearables-markedet med deres egne smart-briller.

Allerede tilbage i 2012 kom Epson med deres første udgave af 'Moverio'-brillen, og nu er de klar med anden-generation, 'Moverio BT-200'.

BT-200 er til salg fra Epsons danske side fra juni, og er udstyret med to skærme, gyroskop og accelerometer, et magnetisk kompas og et frontvendt kamera. Kameraet vil hovedsageligt blive brugt til at håndtere enhedens augment reality-apps og til at tage foto og video.

Moverio har wifi og Bluetooth som forbindelsen udadtil, og har en mindre enhed til at hænge fra en ledning i den ene side, hvor der er en trackpad, så man kan orientere sig rundt i systemet. 

Brillen kommer udstyret med Android 4.0 og har en levetid på seks timer - Altså ikke engang strøm nok til en hel dag.

Samtidig er designet ikke helt på samme niveau som både Googles Glasses ser du til at komme med, ej heller designet på andre smartglasses, som allerede er på markedet.

Prisen er dog noget pænere, end hvad Google i øjeblikket tager for deres Google Glasses, der dog stadig kun er i en form for betaudvikling. 700 dollars, eller 3.700 kroner, koster Moverio i den amerikanske butik - dansk pris er endnu ukendt.

Du kan se Epsons fremvisningsside om brillen her.

Læs også: Sådan fungerer apps til Google Glass: Tør du se med?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere