Artikel top billede

Printerfirma overhaler Google med endnu en smart-brille

Printerfirmaet Epson har lanceret endnu en smartbrille, før Google overhovedet er kommet ud af starthullet, men brillen fra Epson er nok stadig ikke noget, som du ville vælge.

Google har nu arbejdet på deres smartglasses i over to år, og i den periode har flere andre firmaer forsøgt at komme i forkøbet ind på wearables-markedet med deres egne smart-briller.

Allerede tilbage i 2012 kom Epson med deres første udgave af 'Moverio'-brillen, og nu er de klar med anden-generation, 'Moverio BT-200'.

BT-200 er til salg fra Epsons danske side fra juni, og er udstyret med to skærme, gyroskop og accelerometer, et magnetisk kompas og et frontvendt kamera. Kameraet vil hovedsageligt blive brugt til at håndtere enhedens augment reality-apps og til at tage foto og video.

Moverio har wifi og Bluetooth som forbindelsen udadtil, og har en mindre enhed til at hænge fra en ledning i den ene side, hvor der er en trackpad, så man kan orientere sig rundt i systemet. 

Brillen kommer udstyret med Android 4.0 og har en levetid på seks timer - Altså ikke engang strøm nok til en hel dag.

Samtidig er designet ikke helt på samme niveau som både Googles Glasses ser du til at komme med, ej heller designet på andre smartglasses, som allerede er på markedet.

Prisen er dog noget pænere, end hvad Google i øjeblikket tager for deres Google Glasses, der dog stadig kun er i en form for betaudvikling. 700 dollars, eller 3.700 kroner, koster Moverio i den amerikanske butik - dansk pris er endnu ukendt.

Du kan se Epsons fremvisningsside om brillen her.

Læs også: Sådan fungerer apps til Google Glass: Tør du se med?
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere