Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Printerfirma overhaler Google med endnu en smart-brille

Printerfirmaet Epson har lanceret endnu en smartbrille, før Google overhovedet er kommet ud af starthullet, men brillen fra Epson er nok stadig ikke noget, som du ville vælge.

Google har nu arbejdet på deres smartglasses i over to år, og i den periode har flere andre firmaer forsøgt at komme i forkøbet ind på wearables-markedet med deres egne smart-briller.

Allerede tilbage i 2012 kom Epson med deres første udgave af 'Moverio'-brillen, og nu er de klar med anden-generation, 'Moverio BT-200'.

BT-200 er til salg fra Epsons danske side fra juni, og er udstyret med to skærme, gyroskop og accelerometer, et magnetisk kompas og et frontvendt kamera. Kameraet vil hovedsageligt blive brugt til at håndtere enhedens augment reality-apps og til at tage foto og video.

Moverio har wifi og Bluetooth som forbindelsen udadtil, og har en mindre enhed til at hænge fra en ledning i den ene side, hvor der er en trackpad, så man kan orientere sig rundt i systemet. 

Brillen kommer udstyret med Android 4.0 og har en levetid på seks timer - Altså ikke engang strøm nok til en hel dag.

Samtidig er designet ikke helt på samme niveau som både Googles Glasses ser du til at komme med, ej heller designet på andre smartglasses, som allerede er på markedet.

Prisen er dog noget pænere, end hvad Google i øjeblikket tager for deres Google Glasses, der dog stadig kun er i en form for betaudvikling. 700 dollars, eller 3.700 kroner, koster Moverio i den amerikanske butik - dansk pris er endnu ukendt.

Du kan se Epsons fremvisningsside om brillen her.

Læs også: Sådan fungerer apps til Google Glass: Tør du se med?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Forsinket inddrivelsessystem har nu kradset 320 millioner kroner ind for Rigspolitiet: 40.000 bliver automatisk trukket i løn
Det forsinkede inddrivelsessystem, PSRM leveret af Netcompany, har nu ved automatisk at trække penge fra borgere, der skylder det offentlige penge, indsamlet 320 millioner kroner i politigæld. Der mangler dog stadig en enorm gæld.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Performer jeres nuværende IT-setup også fra Kina og andre kontinenter?
Sådan optimerer og sikre du din performance. Læs mere her og hør, hvordan du reelt bliver i stand til at optimere dine globale IT-operationer.