Artikel top billede

Apple på trapperne med nye produkter: Se her, hvad du kan vente dig

Se her, hvad du kan vente dig, når Apple om under to uger slår dørene op for sin store udvikler-konference, WWDC.

Apples kommende store udvikler-konference- Worldwide Developers Conference (WWDC) - er ventet med nogen spænding, når Apple slår dørene op 2. juni.

Til konferencen har Apple afsat hele to timer til den store keynote med deltagelse af blandt andre topchef Tim Cook.

Det ventes, at Apple i løbet af denne keynote vil løfte sløret for nye versioner af iOS og OS X.

Præcise datoer i vente

Apple har i tre af de seneste fire år anvendt WWDC til at løfte sløret for den præcise lanceringsmåned af nye udgaver af OS X.

I de seneste tre år har Apple anvendt WWDC som springbræt til at frigive et udvikler-kit - det såkaldte iOS SDK - hvorefter de nye iPhones er blevet præsenteret den efterfølgende september.

Følger selskabet dette mønster, vil det præsentere iOS 8 og OS X 10.10 om et par uger og frigive pre-release koden - software developer kit'et - til udviklerne med henblik på endelig lancering af de nye styresystemer til efteråret (september i 2012 og 2013 og oktober 2011].

Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste vurderer, at Tim Cook til keynoten vil få følgeskab af blandt andre Craig Federighi, der er udviklingschef for både iOS og OS X.

Hardware

Kigger man på Apples tidligere release-planer og perioden mellem de forskellige releases på WWDC, er det ligeledes sandsynligt, at selskabet præsenterer ny hardware på WWDC.

Apple præsenterede sidst de nye MacBook Air på WWDC, hvor udviklerne også fik et smugkig på den kommende Mac Pro.

De fleste forventer at se en ny og moderniseret udgave af MacBook Air på WWDC - måske med Retina-skærme, så Air-modellerne kommer til at følge i kølvandet på MacBook Pro'erne.

Læs også:

Fire tegn på at Apples iWatch er lige på trapperne

Nyt ledelsesopgør: Endnu en af iPhonens opfindere forlader Apple
IT-JOB

Centrica Energy

Trading Solutions Developer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Automation Test Manager – QEA

MAN Energy Solutions

Full-Stack Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere