Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Apple på trapperne med nye produkter: Se her, hvad du kan vente dig

Se her, hvad du kan vente dig, når Apple om under to uger slår dørene op for sin store udvikler-konference, WWDC.

Apples kommende store udvikler-konference- Worldwide Developers Conference (WWDC) - er ventet med nogen spænding, når Apple slår dørene op 2. juni.

Til konferencen har Apple afsat hele to timer til den store keynote med deltagelse af blandt andre topchef Tim Cook.

Det ventes, at Apple i løbet af denne keynote vil løfte sløret for nye versioner af iOS og OS X.

Præcise datoer i vente

Apple har i tre af de seneste fire år anvendt WWDC til at løfte sløret for den præcise lanceringsmåned af nye udgaver af OS X.

I de seneste tre år har Apple anvendt WWDC som springbræt til at frigive et udvikler-kit - det såkaldte iOS SDK - hvorefter de nye iPhones er blevet præsenteret den efterfølgende september.

Følger selskabet dette mønster, vil det præsentere iOS 8 og OS X 10.10 om et par uger og frigive pre-release koden - software developer kit'et - til udviklerne med henblik på endelig lancering af de nye styresystemer til efteråret (september i 2012 og 2013 og oktober 2011].

Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste vurderer, at Tim Cook til keynoten vil få følgeskab af blandt andre Craig Federighi, der er udviklingschef for både iOS og OS X.

Hardware

Kigger man på Apples tidligere release-planer og perioden mellem de forskellige releases på WWDC, er det ligeledes sandsynligt, at selskabet præsenterer ny hardware på WWDC.

Apple præsenterede sidst de nye MacBook Air på WWDC, hvor udviklerne også fik et smugkig på den kommende Mac Pro.

De fleste forventer at se en ny og moderniseret udgave af MacBook Air på WWDC - måske med Retina-skærme, så Air-modellerne kommer til at følge i kølvandet på MacBook Pro'erne.

Læs også:

Fire tegn på at Apples iWatch er lige på trapperne

Nyt ledelsesopgør: Endnu en af iPhonens opfindere forlader Apple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.