Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Netflix brokker sig: Denne operatør sløver dit video-signal

Netflix mener, at en af de helt store teleoperatørers datanetværk for ofte er overbelastet, så brugerne af Netflix ikke oplever den optimale kvalitet.

Populære Netflix har ofte travlt med at fortælle om, hvor høj videokvalitet kunderne får adgang til via streaming, men i den seneste tid har selskabet været ude ude med et lidt andet budskab:

At operatørernes netværk kan være skyld i for ringe signaler.

Flere medier skriver om den offentlige diskussion mellem Netflix og Verizon, der startede, da Netflix begyndte at sende beskeder til nogle Verizon-kunder om, at Verizons netværk var overbelastet - hvilket i sagens natur kan gå ud over Netflix.

Verizon reagerede ifølge blandt andre The Verge med at melde ud, at Netflix ikke kunne bevise den påstand, fordi der var tale om nogle enkeltstående tests.

"Der er intet grundlag for det, når Netflix hævder, at problemer med afspilningen udelukkende skyldes Verizons netværk," lyder det blandt andet i et brev fra selskabet, der mener, at Netflix' udmeldinger kan skade dets forretning.

Nu har Netflix ifølge teknologi-mediet lovet at stoppe med at komme med denne slags advarsler imod bestemte operatører, men står samtidig fast ved, at det ønsker at skabe gennemsigtighed.

Ifølge BBC udtaler Netflix, at "det handler om, at kunderne ikke får, hvad de har betalt for hos deres bredbåndsleverandør."

Sagen bliver ikke mindre kompliceret af, at Netflix og Verizon for et par måneder siden indgik en aftale, der skulle sikre, at Netflix fungerer optimalt hos netop Verizon-kunderne.

At der er slået skår i det samarbejde, fremgår af et blogindlæg hos Verizon:

"Det er trist, at Netflix er villig til med vilje at vildlede sine kunder, så de kan bruges som brikker i forretnings-forhandlinger og regulatoriske sager," lyder det ifølge BBC.

Læs også:

Netflix klar med ny streaming-teknologi: Fire gange skarpere end HD

Derfor giver Netflix alle de andre bøllebank
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs