Artikel top billede

Netflix brokker sig: Denne operatør sløver dit video-signal

Netflix mener, at en af de helt store teleoperatørers datanetværk for ofte er overbelastet, så brugerne af Netflix ikke oplever den optimale kvalitet.

Populære Netflix har ofte travlt med at fortælle om, hvor høj videokvalitet kunderne får adgang til via streaming, men i den seneste tid har selskabet været ude ude med et lidt andet budskab:

At operatørernes netværk kan være skyld i for ringe signaler.

Flere medier skriver om den offentlige diskussion mellem Netflix og Verizon, der startede, da Netflix begyndte at sende beskeder til nogle Verizon-kunder om, at Verizons netværk var overbelastet - hvilket i sagens natur kan gå ud over Netflix.

Verizon reagerede ifølge blandt andre The Verge med at melde ud, at Netflix ikke kunne bevise den påstand, fordi der var tale om nogle enkeltstående tests.

"Der er intet grundlag for det, når Netflix hævder, at problemer med afspilningen udelukkende skyldes Verizons netværk," lyder det blandt andet i et brev fra selskabet, der mener, at Netflix' udmeldinger kan skade dets forretning.

Nu har Netflix ifølge teknologi-mediet lovet at stoppe med at komme med denne slags advarsler imod bestemte operatører, men står samtidig fast ved, at det ønsker at skabe gennemsigtighed.

Ifølge BBC udtaler Netflix, at "det handler om, at kunderne ikke får, hvad de har betalt for hos deres bredbåndsleverandør."

Sagen bliver ikke mindre kompliceret af, at Netflix og Verizon for et par måneder siden indgik en aftale, der skulle sikre, at Netflix fungerer optimalt hos netop Verizon-kunderne.

At der er slået skår i det samarbejde, fremgår af et blogindlæg hos Verizon:

"Det er trist, at Netflix er villig til med vilje at vildlede sine kunder, så de kan bruges som brikker i forretnings-forhandlinger og regulatoriske sager," lyder det ifølge BBC.

Læs også:

Netflix klar med ny streaming-teknologi: Fire gange skarpere end HD

Derfor giver Netflix alle de andre bøllebank
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere