Artikel top billede

Dump: Youtube.

Så vild er den digitale styrthjelm

Her er den digitale styrthjelm, der giver dig øjne i nakken og internetforbindelse, mens du blæser afsted med 1.000 kubik mellem benene.

Augmented reality rykker nu ind på et område, der ellers er forbundet med total frihed og kørsel på naturens betingelser.

Det sker i form af en digitaliseret hovedskal til motorcykel-manden. Styrthjelm-fabrikanten Skully har nemlig kombineret data fra den fysiske verden med virtuelle data.

Ved at bruge elementer som grafik, GPS-data og lyd kan du få et ekstra lag af informationer direkte på din kværn, præsenteret på en skærm, der er placeret på indersiden af hjelmens visir.

Ved at fylde den hårde skal med it-elektronik gør virksomheden det således muligt for køreren at være online, mens vedkommende er 'on the road'.

Internetforbindelsen opretholdes via en smartphone, der er koblet til hjelmen via Bluetooth.

Trafikpropper og kærestesnak

Den indbyggede skærm kan anvendes som rutevejleder helt på linje med den GPS, du allerede kender.

Displayet giver dog også en stribe andre muligheder, som gør motorcykelturen mere komfortabel.

Du kan eksempelvis blive informeret om vejrudsigten, før du drager afsted, eller blive advaret om trafikpropper i bytrafikken.

Via stemmestyring kan du vælge, hvilken musik hjelmen skal fyldes med, eller ringe til kæresten derhjemme.

Under hele forløbet kan du ligeledes se, hvad der sker bag dig via den video, som hjelmens indbyggede kamera sender til det lille display.

Funktionerne giver uden diskussion masser af muligheder for at få samtalen i gang med vennerne i motorcykelklubben, men om det gavner trafiksikkerheden, er nok lidt mere tvivlsomt.

I denne video præsenterer Skully selv mulighederne i firmaets nye produkt.

Læs også:
JJJAAA eller NNEEEJJJ? VM i fodbold indfører ny teknologi
Nu kommer en helt ny type smart ur

Verdens vildeste cykellås bygger digitalt skjold

Hvis du er både festabe og nørd - så se lige med her

Denne kaffekop (eller ølkrus) er it-folkets våde drøm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere